Αμετανόητος Τσαρνάεφ μέσα στη φυλακή: Υψώνει το μεσαίο δάχτυλο - iefimerida.gr

Αμετανόητος Τσαρνάεφ μέσα στη φυλακή: Υψώνει το μεσαίο δάχτυλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στο κελί όπου κρατείται ο ένας εκ των δύο βομβιστών του μαραθωνίου της Βοστόνης.

Ο Τζοκάρ Τσαρνάεφ, ο μικρότερος από τα δύο αδέλφια που σκόρπισαν τον θάνατο τον Απρίλιο του 2013 -υπενθυμίζεται ότι ο Ταμερλάν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης- διακρίνεται μέσα στο κελί της φυλακής του να ανεβαίνει σε έναν πάγκο ώστε να τον «πιάνει» καλύτερα η κάμερα, να την πλησιάζει και να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, το βίντεο αυτό τραβήχτηκε μόλις τρεις μήνες μετά τις επιθέσεις του Απριλίου του 2013. Μάλιστα, κατά το τελικό στάδιο της δίκης παραδόθηκε στους ενόρκους για μελέτη, καθώς εκείνες τις ημέρες συνεδρίαζαν για τη λήψη απόφασης αναφορικά με το αν θα τον κρίνουν ένοχο ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Απριλίου, ο Τσαρνάεφ κρίθηκε ένοχος και για τις 30 κατηγορίες που αντιμετώπιζε, εκ των οποίων οι 17 μπορούν να επιφέρουν τη θανατική ποινή. Την ερχόμενη Τρίτη, το σώμα θα αποφασίσει για την ποινή του και αν τελικά για κάποια ή για όλες από αυτές θα του επιβληθεί η εκτέλεση.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη του εικόνα από τη σύλληψή του μέχρι και σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζοκάρ Τσαρνάεφ βομβιστής Βοστόνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ