Απίστευτο: 4χρονη το σκάει στις 3 τα ξημερώματα από το σπίτι της για να πιει γρανίτα - iefimerida.gr

Απίστευτο: 4χρονη το σκάει στις 3 τα ξημερώματα από το σπίτι της για να πιει γρανίτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άναμπελ Ράιντζγουεϊ δεν είναι ένα συνηθισμένο τετράχρονο κοριτσάκι.

Προκειμένου να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο της στη μέση της νύχτας κι ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια κοιμόταν, φόρεσε το αδιάβροχό της, έφυγε αθόρυβα από την ξεκλείδωτη πίσω πόρτα του σπιτιού της στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Στις 3 τα ξημερώματα, ανέβηκε στο λεωφορείο, ελπίζοντας να βρει ανοιχτό το κατάστημα όπου πωλείται η αγαπημένη της γρανίτα.

Οταν ο οδηγός του λεωφορείου, Χάρλαν Τζένιφερ είδε το κοριτσάκι ξαφνιάστηκε για το γεγονός πως ένα τόσο μικρό παιδί κυκλοφορεί μόνο του μες στη νύχτα. Η μικρή από την πλευρά της, καθόταν στο λεωφορείο, κουνούσε τα πόδια της στο κάθισμα, που δεν έφταναν στο πάτωμα κι έλεγε: «Το μόνο που θέλω είναι μια γρανίτα».

Η οικογένεια της Άναμπελ συνειδητοποίησε ότι η μικρή έλειπε από το σπίτι την επόμενη ημέρα το πρωί.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη στο λεωφορείο, δείχνει την 4χρονη Άναμπελ να συνομιλεί με άλλους επιβαίνοντες, πριν ο οδηγός σταματήσει το λεωφορείο και καλέσει την αστυνομία. Η μικρή μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και έσπευσαν οι γονείς της να την πάρουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τετράχρονη λεωφορείο γρανίτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ