Στο ετήσιο φεστιβάλ αερόστατου: Χιλιάδες χρώματα κάλυψαν τον ουρανό και μάγεψαν τους θεατές - iefimerida.gr

Στο ετήσιο φεστιβάλ αερόστατου: Χιλιάδες χρώματα κάλυψαν τον ουρανό και μάγεψαν τους θεατές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θέα ενός αερόστατου, έστω και από την οθόνη του υπολογιστή, πάντα προκαλεί εντυπώσεις. Το σχήμα του, τα χρώματα του, ο «απαλός» τρόπος με τον οποίο ταξιδεύει στον ουρανό μεταφέρουν την αίσθηση του παραμυθένιου. Οι επιβάτες του, σαν να κρατιούνται από ένα γιγάντιο μπαλόνι, απολαμβάνουν μέσα στην νηνεμία που προσφέρει το αερόστατο την απόλυτη ηρεμία. Ακόμα και οι θεατές μιας τόσο... ήρεμης πτήσης όμως, μπορούν να απολαύσουν την γαλήνη που χαρίζει, μέσα από το μαγικό «ανέμελο» τρόπο που διασχίζει τον ουρανό.

Στο ετήσιο φεστιβάλ αερόστατου στο Άλμπουκερκι, οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να αντικρίσουν έναν ουρανό γεμάτο από αερόστατα. Μέσα σε περίπου μιάμιση ώρα, πάνω από 500 αερόστατα φούσκωσαν και πραγματοποίησαν ένα μικρό ταξίδι, ανεμίζοντας άναρχα στον ουρανό. Διαφορετικά χρώματα και σχήματα σε κάθε γωνιά του γαλάζιου ορίζοντα. Οταν πλέον ο σκοτεινός ουρανός δεν επέτρεπε άλλες πτήσεις, τη θέση τους πήραν τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα, συνεχίζοντας να μετατρέπουν τον ουρανό σε... παραμύθι. Μια πραγματικά όμορφη εικόνα που χαρίζει χαμόγελα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ