Χτύπημα κατευθείαν πάνω σε... γλάρο -Απίστευτη στιγμή σε αγώνα κρίκετ στη Βρετανία - iefimerida.gr

Χτύπημα κατευθείαν πάνω σε... γλάρο -Απίστευτη στιγμή σε αγώνα κρίκετ στη Βρετανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εντυπωσιακά χτυπήματα της μπάλας με το μπαστούνι είναι από τους βασικούς λόγους που καθιστούν το κρίκετ ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στη Βρετανία. Για τους φίλους του αθλήματος, οι δυνατές μπαλιές όπως αυτή στο παρακάτω βίντεο προκαλούν έντονα συναισθήματα. Αλλοτε γέλια και χαρά, άλλοτε δάκρυα και λύπη. Πως θα μπορούσε όμως ένα χτύπημα να προκαλέσει ανεπανάληπτα γέλια;

Ο αγώνας μεταξύ Sussex's Twenty20 και Middlesex βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο παίχτης της Sussex είναι στημένος, έτοιμος να εκτοξεύσει τη μπάλα με το μπαστούνι του. Δευτερόλεπτα μετά τη δυνατή μπαλιά του αθλητή, ένας... γλάρος προσγειώνεται στον αγωνιστικό χώρο, χτυπημένος από το μπαλάκι. Οι παίχτες σαστίζουν, παρατηρούν γελώντας την μοναδική αυτή στιγμή και χωρίς να χάσουν χρόνο επιστρέφουν στο παιχνίδι τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ