Ο απίθανος τρόπος που ένας τυφλός και κουφός οπαδός απολαμβάνει το Μουντιάλ - iefimerida.gr

Ο απίθανος τρόπος που ένας τυφλός και κουφός οπαδός απολαμβάνει το Μουντιάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχει χάσει την όραση και την ακοή του, όμως το πάθος του για το ποδόσφαιρο δεν τον έχει εγκαταλείψει. Οταν λοιπόν η εθνική Βραζιλίας παίζει στο Μουντιάλ, πρέπει με κάποιο τρόπο να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα της. Ετσι, δυο φίλοι του έχουν αναλάβει το ρόλο του... άμεσου ανταποκριτή. Δημιουργούν ένα «μίνι» γήπεδο ποδοσφαίρου, κρατούν και μετακινούν τα χέρια του φανατικού Βραζιλιάνου οπαδού πάνω σε αυτό, προσπαθώντας να του μεταφέρουν τις κινήσεις που γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φάσεις εξελίσσονται, η... ανταπόκριση στέφεται με απόλυτη επιτυχία και ο ίσως πιο πιστός οπαδός της Σελεσάο ζει τον αγώνα με μεγάλη ένταση. Οταν έρχεται η στιγμή του πρώτου γκολ, η χαρά στο πρόσωπο του είναι εμφανής. Πανηγυρίζει με τη καρδιά του και υψώνει ψηλά τις γροθιές σαν να βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου. Απίστευτες στιγμές συγκίνησης τόσο για τον οπαδό, όσο και για όλους τους υπόλοιπους που μοιράζονται τη χαρά μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ