Ο πιο... χαριτωμένος αγώνας τζούντο – Δυο τρίχρονα κορίτσια παραδίδουν μαθήματα ευγενούς άμιλλας - iefimerida.gr

Ο πιο... χαριτωμένος αγώνας τζούντο – Δυο τρίχρονα κορίτσια παραδίδουν μαθήματα ευγενούς άμιλλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν κάποιος παρακολουθεί έναν φυσιολογικό αγώνα οποιασδήποτε πολεμικής τέχνης, περιμένει να δει εντυπωσιακές λαβές και δυνατά χτυπήματα. Το αίσθημα του ανταγωνισμού, ειδικά σε τέτοιου είδους αθλήματα, ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια και αρκετές φορές διαγράφει κάθε ίχνος ευγενούς άμιλλας και αλληλοσεβασμού μεταξύ των αθλητών.

Δυο τρίχρονα κορίτσια, στο πρώτο τους αγώνα έρχονται να παραδώσουν μαθήματα... σωστών τρόπων, σε τέτοιο βαθμό που υπό άλλες συνθήκες δεν είναι επιτρεπτός. Το τζούντο, το άθλημα στο οποίο αγωνίζονται, σημαίνει «Ευγενική οδός» και τα δύο κορίτσια το... εκπροσωπούν απόλυτα. Κοιτάζονται στα μάτια και με σωστή τεχνική προσπαθούν να ρίξουν τον αντίπαλο τους, ενώ το χαμόγελο τους που γίνεται αρκετές φορές εμφανές αποδεικνύει πόσο διασκεδάζουν τον αγώνα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ