Οταν η εγκυμοσύνη έρχεται... μέσα στην τάξη -Η απίστευτη πρωταπριλιάτικη φάρσα μαθητών σε καθηγητή τους - iefimerida.gr

Οταν η εγκυμοσύνη έρχεται... μέσα στην τάξη -Η απίστευτη πρωταπριλιάτικη φάρσα μαθητών σε καθηγητή τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καθηγητής ενός λυκείου στο Μίσιγκαν θα θυμάται για πολύ καιρό τη πρωταπριλιά του 2014. Αυτό διότι οι μαθητές του φρόντισαν να του κάνουν μια πολύ οργανωμένη και πανέξυπνη φάρσα. Σύμφωνα με όσα λέει ο πρόλογος του βίντεο που ακολουθεί, ο καθηγητής είχε επιβάλει στους μαθητές του ένα συγκεκριμένο κανόνα. Οταν ένα κινητό χτυπάει μέσα στη τάξη, τότε πρέπει η κλήση να απαντηθεί στο μεγάφωνο.

Ο αυστηρός κανόνας του καθηγητή όμως προφανώς ενόχλησε τους μαθητές που τον χρησιμοποίησαν ώστε να του στήσουν μια... ιδιαίτερη φάρσα. Το κινητό μιας μαθήτρια χτυπάει και αυτή το σηκώνει βάζοντας τη κλήση στο μεγάφωνο, όπως ακριβώς θέλει ο καθηγητής. Την καλούν από ένα κέντρο εγκυμοσύνης και την πληροφορούν πως είναι έγκυος. Ο καθηγητής αρχίζει να αισθάνεται άσχημα και της λέει πως μπορεί να χαμηλώσει την ένταση. Αυτή όμως συνεχίζει να μιλά με τον «ειδικό» που την ενημερώνει περαιτέρω για τη κατάσταση.

Οταν η κλήση τελειώνει, ο καθηγητής προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη και η μαθήτρια του... ανακοινώνει το όνομα που θα δώσει στο μωρό της. Το αρχικό του είναι «April» και το μεσαίο είναι «Fool». Ο καθηγητής αμέσως ξεσπάει σε λυγμούς και στη τάξη επικρατεί πανδαιμόνιο.

Στο βίντεο μπορείτε να βάλετε ελληνικούς υπότιτλους για να καταλάβετε την ακριβή στιχομυθία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ