Μέχρι πού φτάνει ένας αγανακτισμένος σκύλος: Δεν άντεξε το στήσιμο και άρχισε τα κορναρίσματα στο αφεντικό του - iefimerida.gr

Μέχρι πού φτάνει ένας αγανακτισμένος σκύλος: Δεν άντεξε το στήσιμο και άρχισε τα κορναρίσματα στο αφεντικό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αφεντικό του τον έχει αφήσει για πολύ ώρα μόνο του μέσα στο αμάξι και έχει αρχίσει να βαριέται. Κλεισμένος μέσα στα ελάχιστα αυτά τετραγωνικά, χωρίς παρέα, αρχίζει να αγανακτά. Οπως κάθε φυσιολογικός σκύλος θα μπορούσε να γαβγίσει ή να αρχίσει τις... αταξίες. Αυτός όμως είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους και φροντίζει να το αποδείξει περίτρανα.

Σαν κλασσικός αγανακτισμένος οδηγός πνιγμένος στη κίνηση του δρόμου, όπως θα ενεργούσε και ένα... παιδί αν αισθανόταν αντίστοιχη βαρεμάρα, ο σκύλος αρχίζει να κορνάρει στο αφεντικό του. Οι περαστικοί που παρατηρούν το συμβάν μένουν άφωνοι αλλά φροντίζουν να βιντεοσκοπήσουν το πανέξυπνο τετράποδο.

Το βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως πέρα από ιδιαίτερη ευφυΐα, οι σκύλοι έχουν ένα ακόμα ιδιαίτερο χάρισμα. Την μοναδική επικοινωνία που αναπτύσσουν με τα αφεντικά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ