Η street art στα καλύτερα της: Ενα εκπληκτικό animation από απλά ασπρόμαυρα σχέδια ζωγραφισμένα πάνω σε τοίχους - iefimerida.gr

Η street art στα καλύτερα της: Ενα εκπληκτικό animation από απλά ασπρόμαυρα σχέδια ζωγραφισμένα πάνω σε τοίχους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους του Μπουένος Αιρες, ο street artist με ψευδώνυμο MUTO αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς πρωτοποριακό. Χρησιμοποιώντας άσπρη μπογιά για το φόντο του, έχοντας μόνο μαύρη μπογιά για τα σχέδια που δημιουργεί και με τη βοήθεια μιας απλής κάμερας, καταφέρνει να δημιουργήσει ένα βίντεο που αφήνει όλα τα στόματα ανοιχτά.

Παίρνοντας πολλές συνεχόμενες φωτογραφίες τα σχέδια του, ουσιαστικά τα κάνει να κινούνται πάνω στους τοίχους. Το έργο του συνδυάζει τη τέχνη του δρόμου και το animation. Μίνιμαλ μορφές αρχίζουν να κινούνται πάνω στο δρόμο και σε κάθε τους βήμα κρύβεται από μια έκπληξη. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε δευτερόλεπτα. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο του καλλιτέχνη από την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ