Ο Charlie Sheen φίλησε στο στόμα τον Jimmy Kimmel - iefimerida.gr

Ο Charlie Sheen φίλησε στο στόμα τον Jimmy Kimmel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Charlie Sheen τον τελευταίο καιρό προκαλεί συνεχώς με δηλώσεις, εμφανίσεις και έναν προκλητικό τρόπο ζωής που δε λέει να αφήσει στο παρελθόν. Αυτή τη φορά ο δημοφιλής ηθοποιός εισέβαλε στο talk show του Jimmy Kimmel στην αμερικανική τηλεόραση, και χαιρέτισε τον παρουσιαστή με ένα φιλί… στο στόμα!

Φανερά ενθουσιασμένος, μιας και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε θέσει η πρώην σύζυγός του Brooke Mueller, όσον αφορά τα παιδιά τους, έληξαν, ο ηθοποιός αφού έδωσε το χέρι του στο κοινό που τον χειροκροτούσε φίλησε τον Kimmel λέγοντάς του: «Τα χείλη σου είναι πολύ υγρά».

Ο 45χρονος πρωταγωνιστής του Two and a Half Men έδωσε δώρα στο κοινό, αλλά και στον ίδιο τον παρουσιαστή, ο οποίος ανταπέδωσε την καλή πράξη προσφέροντας στον Sheen μια κούπα με μια αλεπού ζωγραφισμένη επάνω της. «Πρέπει να φύγω» είπε ο ηθοποιός και έφυγε το ίδιο γρήγορα, όπως ήρθε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charlie Sheen Jimmy Kimmel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ