Άννα Νικόλ Σμιθ: η όπερα - iefimerida.gr

Άννα Νικόλ Σμιθ: η όπερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο Πέμπτη κάνει πρεμιέρα στη Royal House Opera του Λονδίνου μια όπερα με θέμα που σίγουρα θα συζητηθεί: τη ζωή της Άννα Νικόλ Σμιθ. Η παράσταση παρακολουθεί τη ζωή της Σμιθ από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τον πρόωρο θάνατό της. Εστιάζει όμως και στο κηνυγητό από τα μίντια και τους παπαράτσι που την παρακολουθούσαν ό,τι κι αν έκανε. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η Ολλανδή σοπράνο Έβα-Μαρία Γουέστμπροκ, ενώ τη μουσική και το λιμπρέτο έχουν γράψει ο Μαρκ-Άντονυ Τέρνιτζ και ο Ρίτσαρντ Τόμας αντίστοιχα, που έχουν δουλέψει ξανά μαζί σε μια εξίσου αμφιλεγόμενη όπερα για τον Αμερικανό βασιλιά των ριάλιτι Τζέρι Σπρίνγκερ.

Αυτό το πάντρεμα ενός κλασικού μέσου, όπως η όπερα, με το πιο ανυπόληπτο κομμάτι της ποπ κουλτούρας παρουσιάζει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον, αρκεί να καταφέρει να ξεφύγει από την ηδονοβλεπτική διάσταση που είναι αναπόσπαστο μέρος της ενασχόλησης του κοινού με πρόσωπα σαν την Άννα Νικόλ Σμιθ και να μιλήσει για κάτι βαθύτερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ