Avant Mar: Νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality στην Πάρο -Ξεκινά το καλοκαίρι του 2023 - iefimerida.gr

Avant Mar: Νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality στην Πάρο -Ξεκινά το καλοκαίρι του 2023

Το Avant Mar του ομίλου Grivalia Hospitality στην Πάρο
Το Avant Mar του ομίλου Grivalia Hospitality στην Πάρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα Avant Mar στη Νάουσα της Πάρου, και συγκεκριμένα στην παραλία Πιπέρι, έρχεται να αναβαθμίσει τον τουριστικό και γαστρονομικό χάρτη του νησιού και των Κυκλάδων.

Το νέο project της Grivalia Hospitality θα καλωσορίσει για πρώτη φορά τους επισκέπτες του το καλοκαίρι του 2023, συστήνοντάς τους μια νέα εποχή κυκλαδίτικης φιλοξενίας αλλά και τη γαστρονομική κουλτούρα του Nobu Matsuhisa.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμπειρία πολυτελούς διαμονής στην Πάρο

Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού «Avant Garde», αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα, το Avant Mar βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα.

Χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η «The Avant Mar Premium Sea View Suite», που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική που προσφέρουν.

Στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβάνονται μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο, που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος.

Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι, που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.

Ο Nobu Matsuhisa στην Πάρο

Η γαστρονομία βρίσκεται στο επίκεντρο της ταυτότητας του Avant Mar, που υποδέχεται τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο, με το διεθνές brand «Matsuhisa» να αναλαμβάνει το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Nobu-Style cuisine συστήνεται στην Πάρο με την ιαπωνική κουζίνα με επιρροές από το Περού να δίνει δυναμικό «παρών» στο εστιατόριο, όπου γεύσεις και θέα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση, με τον βραβευμένο Executive Chef Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του Avant Mar, που περιστρέφεται γύρω από τη φιλοσοφία του bistronomy, τιμώντας τις ντόπιες γεύσεις και τους τοπικούς παραγωγούς.

Grivalia Hospitality: Θέλουμε να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς για premium επισκέπτες

Ο κύριος Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality, δήλωσε:

«Είμαστε ευτυχείς για την ολοκλήρωση του δεύτερου υπερπολυτελούς έργου τουριστικής ανάπτυξης από την εταιρεία μας. To Avant Mar εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών μας επενδύσεων στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με την Πάρο να αποτελεί ίσως τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο τη δεδομένη στιγμή.

Ως Grivalia Hospitality, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις βέλτιστες πρακτικές αειφορίας, θέλοντας να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς για  premium επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, δήλωσε σχετικά:

«Το Avant Mar δεν αποτελεί ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό, κυκλαδίτικο νησί, αλλά μια μονάδα που δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει όλα τα ζητούμενα των ταξιδιωτών που αναζητούν την πεμπτουσία της πολυτέλειας: την tailor made εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά σε έναν προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα των Κυκλάδων με τον κοσμοπολιτισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ