Vodafone Business -Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων και το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» - iefimerida.gr

Vodafone Business -Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων και το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Η Vodafone πάντα ένα βήμα μπροστά με ολοκληρωμένες λύσεις!
Η Vodafone πάντα ένα βήμα μπροστά με ολοκληρωμένες λύσεις!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιες είναι οι ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις της Vodafone και πώς υποστηρίζει πλήρως τη διαδικασία της επιδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν αναμφισβήτητα τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Ωστόσο, είναι κοινώς αποδεκτό ότι, ως επί το πλείστον, υστερούν σημαντικά σε σχέση με τις μεγάλες επιχειρήσεις σε ό,τι αφορά την ψηφιακή τους ωρίμανση, την υιοθέτηση ψηφιακών εργαλείων και τις ψηφιακές δεξιότητες των εργαζομένων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάγκη να γεφυρωθεί το χάσμα αυτό υπογραμμίστηκε ακόμα πιο εμφατικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να αντεπεξέλθουν στα νέα δεδομένα, ενισχύοντας την ψηφιακή τους παρουσία.

Προκειμένου, όμως, να παραμένουν μακροπρόθεσμα ανταγωνιστικές και βιώσιμες, να χτίζουν μεγαλύτερη οικονομική ανθεκτικότητα, να βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους, οι ΜμΕ οφείλουν να ακολουθήσουν τον σίγουρο δρόμο προς το αύριο, αυτόν της ψηφιακής τους μετάβασης.

Για να έχουν, λοιπόν, οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις το δικαίωμα να αναπτύσσονται ισότιμα και να διεκδικούν επί ίσοις όροις το μερίδιό τους στην αγορά, είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιηθεί η σπουδαία ευκαιρία που προσφέρει το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Πρόκειται για πρόγραμμα που θα τρέξει υπό την μορφή κουπονιών (vouchers) για επιδότηση του 90% νέων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων, που θα εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία των δικαιούχων, θα αναβαθμίσουν τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας τους, θα μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και θα ενισχύσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όλα αυτά, το Vodafone Business διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις έχοντας στηρίξει πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων στο ψηφιακό τους ταξίδι, ανεξαρτήτως μεγέθους, ως συνεργάτης εμπιστοσύνης στο κρίσιμο άλμα τους προς το αύριο.

Η αξία των ψηφιακών λύσεων που θα γίνουν διαθέσιμες μέσω του προγράμματος μπορεί να φτάσει τα €20.000, αναλόγως του προσωπικού που απασχολεί η επιχείρηση που λαμβάνει το voucher.

Από την πλευρά της, η Vodafone διαθέτει για εταιρείες 11–250 ατόμων, υπηρεσίες Cloud, Κυβερνοασφάλειας (Security), καθώς και λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση εταιρικών εγκαταστάσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους εξής πυλώνες του Vodafone Business:

  • Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Facility Management, που εισάγει στην αγορά τις καινοτόμες λύσεις Energy Management, για την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, Eco Quality Management, για τον έλεγχο επιπλέον περιβαλλοντικών παραγόντων και Desk Booking, για την αυτοματοποιημένη διαχείριση και παρακολούθηση της διαθεσιμότητας θέσεων στον εργασιακό χώρο.
  • Την υπηρεσία Digital Signage, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται από απόσταση το διαφημιστικό ή ενημερωτικό περιεχόμενο (video ή φωτογραφίες) που επιθυμούν να προβάλλεται στις οθόνες τους.
  • Τα εργαλεία παραγωγικότητας Microsoft 365 και M365 Professional Services, προκειμένου οι επιχειρήσεις να μεταβούν πλήρως στο cloud και να οχυρωθούν επαρκώς απέναντι σε κυβερνοαπειλές.

Επιπλέον, προκειμένου το ψηφιακό ταξίδι των επιχειρήσεων να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά, απρόσκοπτα και άμεσα, το Vodafone Business διαθέτει σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση έναν εξειδικευμένο σύμβουλο που θα τις υποστηρίξει πλήρως σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αίτηση για το voucher, την επιλογή των κατάλληλων για την κάθε επιχείρηση λύσεων μέχρι και την παράδοσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε επιχειρήσεις με προσωπικό από 1 έως 10 άτομα, θα δοθούν επιδοτήσεις έως €2.000, για τις οποίες το Vodafone Business προσφέρει λύσεις που διευκολύνουν την εργασία από οποιοδήποτε σημείο, λύσεις για τη δημιουργία eshop, καθώς και εργαλεία για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων, όπως ο εταιρικός στόλος και οι ψυκτικές τους μονάδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρείτε την κατάλληλη για εσάς λύση της Vodafone καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιδότησης, μαζί με τον εξειδικευμένο σύμβουλο της Vodafone πάντα στο πλευρό σας εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ