Apple: Σχεδιάζει να «τελειώσει» τη Siri από τις συσκευές της στην ΕΕ - iefimerida.gr

Apple: Σχεδιάζει να «τελειώσει» τη Siri από τις συσκευές της στην ΕΕ

Η Siri σε iPhone
Η Siri σε iPhone / Φωτογραφία shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple σχεδιάζει να δώσει στους χρήστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη δυνατότητα να επιλέξουν φωνητικό βοηθό διαφορετικό από τη Siri, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg.

Σε ένα εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τις ελλείψεις της Apple στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, οι δημοσιογράφοι Mark Gurman και Drake Bennet, αναφέρουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να εισάγει αυτήν την αλλαγή σε πολλές πλατφόρμες λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι η αλλαγή φωνητικού βοηθού αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε iPhone, iPad και Mac.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Siri ΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ