Η άγνωστη ζωή του Ελον Μασκ –Η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του, οι 3 γάμοι και τα 7 παιδιά - iefimerida.gr

Η άγνωστη ζωή του Ελον Μασκ –Η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του, οι 3 γάμοι και τα 7 παιδιά

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ
Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ/Φωτογραφία: AP/Mark Lennihan
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Έλον Μασκ θέλει να επεκτείνει κι άλλο τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τελευταία την απόκτηση του Twitter.

Όμως, ενώ ο εκκεντρικός επιχειρηματίας – που είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 260 δισεκατομμυρίων δολαρίων – είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις επαγγελματικές του προσπάθειες, τον ιδιόρρυθμο τρόπο ζωής και τα διάσημα ειδύλλιά του, η ζωή του δεν ήταν πάντα τόσο υψηλού προφίλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πραγματικότητα, ο 50χρονος Έλον Μασκ έζησε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία χάρη στην δύσκολη σχέση με τον πατέρα του – τον οποίο ο ίδιος ο ιδρυτής της SpaceX έχει περιγράψει ως «κακό» στο παρελθόν και μια φαινομενικά μοναχική ανατροφή.

Η βόμβα για εξαγορά του Twitter

Τώρα πάντως, ο Έλον Μασκ έχει περάσει από τις δύσκολες στιγμές και επιχειρεί να γράψει οικονομική ιστορία με την απόπειρα εξαγοράς του Twitter. Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της SpaceX ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θέλει να αγοράσει το Twitter για 41,39 δισεκατομμύρια δολάρια- προσφέροντας 54,20 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν επιδιώκει την αγορά του Twitter για οικονομικό όφελος, αλλά για το «μέλλον του πολιτισμού». Όπως δήλωσε στο συνέδριο TED2022 στο Βανκούβερ χθες το απόγευμα: «Η ισχυρή μου διαισθητική αντίληψη είναι πως η ύπαρξη μιας δημόσιας πλατφόρμας που είναι στο μέγιστο αξιόπιστη και ευρέως περιεκτική είναι σημαντική για το μέλλον του πολιτισμού. Ο πολιτισμικός κίνδυνος μειώνεται όσο περισσότερο μπορούμε να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη του Twitter ως δημόσιας πλατφόρμας. Το Twitter έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο η de facto πλατεία της πόλης, επομένως είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έχει και την πραγματικότητα και την αντίληψη πως μπορεί να μιλά ελεύθερα, εντός των ορίων του νόμου».

O Έλον Μασκ την εποχή που η εταιρεία του x.com μετονομάστηκε σε PayPal
O Έλον Μασκ την εποχή που η εταιρεία του x.com μετονομάστηκε σε PayPal
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Μασκ είναι αυτή τη στιγμή ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - με καθαρή περιουσία περίπου 260 δισεκατομμύρια δολάρια. Εκτός από την εκτόξευση της δικής του εταιρείας αεροδιαστημικής κατασκευής - SpaceX - υπηρετεί επίσης ως Διευθύνων Σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, Inc. και έχει δημιουργήσει την The Boring Company - μια κατασκευαστική υπηρεσία αφιερωμένη στην κατασκευή σηράγγων. Είναι επίσης συνιδρυτής της Neuralink, μια εταιρεία νευροτεχνολογίας, και το ερευνητικό εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης OpenAI. Προηγουμένως, δημιούργησε το Zip2 - έναν ηλεκτρονικό κατάλογο που παρείχε διευθύνσεις και οδηγίες σε εφημερίδες - καθώς και το X.com - ένα διαδικτυακό τραπεζικό σύστημα που αργότερα μετατράπηκε σε PayPal.

Πώς όμως ο Έλον Μασκ από ένας σπασίκλας που ζούσε στη Νότια Αφρική με μια απούσα μητέρα και έναν συναισθηματικά κακοποιητικό πατέρα, έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη;

Ο Μασκ δεν είχε και την πιο εύκολη παιδική ηλικία – δέχθηκε σκληρό bullying από τους συμμαθητές του σε σημείο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί όταν τον έσπρωξαν και έπεσε από σκάλες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς μπήκε στην εφηβεία, ονειρευόταν να μετακομίσει στην Αμερική, αλλά πάλευε να βρει τα χρήματα. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, τελικά έφτασε στις ΗΠΑ – μέσω υποτροφιών, δανείων και κάνοντας δύο δουλειές ταυτόχρονα – όπου αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση. Αλλά και πάλι οι δυσκολίες συνεχίστηκαν. Ενώ ξεκινούσε την κύρια εταιρεία του το 1995, έμεινε άστεγος και έπρεπε να κοιμάται στον καναπέ του γραφείου του.

Τα παιδιά χρόνια του Έλον Μασκ: Μεγάλωσε με υπηρέτρια

Ο Έλον Μασκ γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1971 στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. Τα πρώτα 8 χρόνια της ζωής του, ζούσε με την μαμά του, Μάγιε – διαιτολόγο και μοντέλο από τον Καναδά – και τον πατέρα του Έρολ, Νοτιοαφρικανό μηχανικό – καθώς και τα δύο αδέρφια του, τον Κίμπαλ και την Τόσκα.

Ο Έλον Μασκ με την μητέρα του και τον αδερφό του Κίμπαλ
Ο Έλον Μασκ με την μητέρα του και τον αδερφό του Κίμπαλ

Αναφερόμενος σε παλαιότερη συνέντευξη στους γονείς του και την απουσία τους για μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας, είπε ότι μεγάλωσε με υπηρέτρια. «Υπήρχε μια υπηρέτρια για να βεβαιώνεται πως δεν έσπαγα τίποτα» ανέφερε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone το 2017. «Δεν ήταν εκεί για να με επιβλέπει. Έφτιαχνα εκρηκτικά και διάβαζα βιβλία, έφτιαχνα πυραύλους και έκανα πράγματα που θα μπορούσαν να με σκοτώσουν. Είμαι σοκαρισμένος που έχω όλα τα δάχτυλά μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτεύτηκε το διάβασμα σε νεαρή ηλικία και απέδωσε μάλιστα σε αυτά, την ανατροφή του. Ως μικρό παιδί, οι γιατροί του αφαίρεσαν τις αδενοειδείς εκβλαστήσεις – τον λεμφικό ιστό που βρίσκεται πίσω από την ρινική κοιλότητα – επειδή νόμιζαν ότι ήταν κωφός. Ωστόσο, η μητέρα του αργότερα συνειδητοποίησε πως μπορούσε να ακούσει και πως ήταν απλώς «σε έναν άλλον κόσμο».

Γιατί μετάνιωσε που πήγε να μείνει με τον πατέρα του - «Έκανε κάθε κακό που μπορείς να σκεφτείς»

Δεν μεγάλωσε σε φτωχική οικογένεια, με τον πατέρα του μάλιστα να ισχυρίζεται κάποτε πως «είχαν τόσα πολλά χρήματα, που μερικές φορές δεν μπορούσαν καν να κλείσουν το χρηματοκιβώτιό τους».

Οι γονείς του τελικά χώρισαν το 1980 και ο Έλον Μασκ πήγε να ζήσει με τον πατέρα του – κάτι που αργότερα μετάνιωσε. «Δεν ήταν καλή ιδέα» είπε στη συνέντευξη. «Λυπόμουν για τον πατέρα μου γιατί η μητέρα μου είχε και τα τρία παιδιά. Έδειχνε πολύ λυπημένος και μόνος. Έτσι σκέφτηκα να πάω να του κάνω παρέα. Ναι, στενοχωρήθηκα για τον πατέρα μου. Αλλά δεν καταλάβαινα πραγματικά εκείνη τη στιγμή τις είδους άνθρωπος ήταν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέχισε αποκαλώντας τον πατέρα του «τρομερό άνθρωπο», προσθέτοντας πως «είχε καταστρώσει προσεκτικά κακά σχέδια». «Δεν έχετε ιδέα για το πόσο άσχημα ήταν» είπε. «Σχεδόν κάθε έγκλημα που μπορείς να σκεφτείς, το έχει κάνει. Σχεδόν κάθε κακό που μπορείς να σκεφτείς, το έχει κάνει». Τόνισε πως ενώ ο πατέρας του ήταν συναισθηματικά κακοποιητικός, ποτέ δεν τον έβλαψε σωματικά. Σε δήλωσή του πάντως ο πατέρας του, στο περιοδικό, ανέφερε: «Αγαπώ τα παιδιά μου και θα έκανα τα πάντα γι’ αυτά».

Θύμα bullying στο σχολείο του ο Έλον Μασκ

Ο Μασκ άρχισε να ενδιαφέρεται για τους υπολογιστές και τα βιντεοπαιχνίδια σε ηλικία 10 ετών. Μέχρι τα 12 του, είχε ήδη δημιουργήσει το πρώτο του βιντεοπαιχνίδι – το οποίο αργότερα πούλησε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Blastar για 500 δολάρια αφού συμμετείχε σε έναν τοπικό διαγωνισμό.

Περιγραφόμενος ως ένα «δύστροπο και εσωστρεφές» παιδί, ο Έλον Μασκ δεχόταν bullying καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας. Μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί όταν μια ομάδα συμμαθητών του τον έριξε από τις σκάλες.

«Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ήμουν το μικρότερο παιδί στην τάξη, γιατί τα γενέθλιά μου τυχαίνει να πέφτουν σχεδόν την τελευταία ημέρα που θα σε δεχτούν στο σχολείο, στις 28 Ιουνίου» ανέφερε στη συνέντευξή του στο Rolling Stone. «Ήμουν πιο αργός από τους υπόλοιπους. Οι συμμορίες στο σχολείο με κυνηγούσαν – κυριολεκτικά με κυνηγούσαν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα τζούντο, καράτε και πάλης για να μπορεί να αμύνεται. Και όταν άρχισε να αντεπιτίθεται, ο εκφοβισμός σταμάτησε.

Η ανάγκη του να φύγει από τη Νότια Αφρική

Αφού αποφοίτησε από το Pretoria Boys High School, αποφάσισε να κάνει αίτηση για καναδικό διαβατήριο για να μπορέσει να έρθει πιο κοντά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ περίμενε να εγκριθεί, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια για πέντε μήνες.

O Έλον Μασκ φοιτητής στον Καναδά
O Έλον Μασκ φοιτητής στον Καναδά

Ερωτηθείς γιατί ήθελε να μετακομίσει στη Βόρεια Αμερική, είπε αργότερα σε άλλη του συνέντευξη στο 60 Minutes: «Φαινόταν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πραγμάτων διαδραματίζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διάβασα επίσης πολλά κόμικς και όλα έμοιαζαν να διαδραματίζονται εκεί. Έτσι, είπα στον εαυτό μου: ‘Θα πάω σε αυτό το μέρος’».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετακόμισε στο Σασκάτσουαν του Καναδά το 1989, όπου έζησε με έναν δεύτερο ξάδερφό του για περίπου ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έκανε περίεργες δουλειές σε ένα αγρόκτημα και ένα ξυλουργείο για να τα βγάλει πέρα.

Ο πατέρας του, λίγο πριν φύγει για τον Καναδά και την Αμερική του είχε πει πως δεν θα τα κατάφερνε ποτέ. «Με αποκαλούσε ηλίθιο όλη την ώρα. Κι όταν μου είπε πως δε θα τα καταφέρω ποτέ, ήταν η κορυφή του παγόβουνου» είπε στο Rolling Stone.

Φοίτησε στο πανεπιστήμιο Queen’s στο Οντάριο για δύο χρόνια πριν πάρει μεταγραφή για το πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, όπου αποφοίτησε με πτυχίο στη φυσική και Bachelor of Science στα οικονομικά το 1995.

Κατά τη διάρκεια του κολεγίου, έκανε πρακτική άσκηση σε μια εταιρεία αποθήκευσης ενέργειας που ονομάζεται Pinnacle Research Institute, και στην εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Rocket Science Games.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1995 έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια για διδακτορικό. πρόγραμμα, αλλά εγκατέλειψε μετά από μόλις δύο ημέρες.

Η ερωτική ζωή του Έλον Μασκ: Πώς απέκτησε 7 παιδιά με δύο γυναίκες

Η ερωτική ζωή του Έλον Μασκ έχει καλυφθεί έντονα στα ΜΜΕ καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του – πέρασε εξάλλου από πολλά διαζύγια- δύο εκ των οποίων με την ίδια γυναίκα, και απέκτησε 7 παιδιά.

Ο Έλον Μασκ με την πρώτη σύζυγό του Τζάστιν Γουίλσον
Ο Έλον Μασκ με την πρώτη σύζυγό του Τζάστιν Γουίλσον

Με την πρώτη του σύζυγο Τζάστιν Γουίλσον γνωρίστηκε όταν και οι δύο φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο Queen’s στον Καναδά και παντρεύτηκαν το 2000. Μιλώντας για τη γνωριμία τους, η Γουίλσον περιέγραψε τον Έλον Μασκ ως ένα «αγνό αγόρι της ανώτερης τάξης με νοτιοαφρικανική προφορά που εμφανίστηκε μπροστά της ένα απόγευμα καθώς εκείνη ανέβαινε τα σκαλιά για τον δωμάτιό της στην πανεπιστημιούπολη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου είπε ότι είχαμε γνωριστεί σε ένα πάρτι που ήξερα ότι δεν είχα πάει. Με κάλεσε να πάμε για παγωτό. Είπα ναι, αλλά μετά τον απέρριψα με ένα σημείωμα στην πόρτα του δωματίου μου. Ώρες αργότερα, ενώ πάλευα με ένα μάθημα στα ισπανικά στην αίθουσα ανάγνωσης, με τον ιδρώτα να στάζει στο μέτωπό μου, άκουσα έναν ευγενικό βήχα πίσω μου. Ο Έλον χαμογελούσε αμήχανα, με δύο χωνάκια παγωτού με τσιπς σοκολάτας να στάζουν στα χέρια του. Δεν είναι άνθρωπος που δέχεται το όχι για απάντηση».

Έλον Μασκ και Γουίλσον με τα δίδυμά τους Γκρίφιν και Χαβιέρ
Έλον Μασκ και Γουίλσον με τα δίδυμά τους Γκρίφιν και Χαβιέρ

Το ζευγάρι έχασε ξαφνικά τον μόλις 10 εβδομάδων γιο τους, Νεβάδα Αλεξάντερ το 2002, όταν πέθανε από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Στη συνέχεια, έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα Γκρίφιν και Χαβιέρ, τώρα 17 ετών, το 2004 και τα τρίδυμα Κάι, Σάξον και Ντάμιαν, τώρα 25 ετών, το 2006.

«Ένιωθα περισσότερο σαν υπάλληλος του Μασκ παρά σαν σύζυγός του»

Σε άρθρο της στο Marie Claire, η Γουίλσον λέει ότι ένιωθε περισσότερο σαν «υπάλληλος» παρά σαν «σύζυγος» για τον Έλον Μασκ. «Είχε μεγαλώσει στην ανδροκρατούμενη κουλτούρα της Νότιας Αφρικής και η θέληση να ανταγωνίζεται και να κυριαρχεί που τον έκανε τόσο επιτυχημένο στις επιχειρήσεις δεν σταματούσε ως δια μαγείας όταν επέστρεφε σπίτι» εξήγησε. ««Αυτό, και η τεράστια οικονομική ανισορροπία μεταξύ μας, σήμαινε ότι στους μήνες που ακολούθησαν τον γάμο μας, μια συγκεκριμένη δυναμική άρχισε να επικρατεί. Η κρίση του Έλον υπερτερούσε της δικής μου και όταν έφτασα να του πω πως είμαι η γυναίκα του και όχι υπάλληλός του, μου απάντησε ότι εάν ήμουν υπάλληλός του, θα με απέλυε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε επίσης ότι αυτό που οδήγησε στο διαζύγιό τους το 2008 ήταν ένα τροχαίο ατύχημα όπου η πρώτη της σκέψη ήταν «Ο άντρας μου θα με σκοτώσει». Και πρόσθεσε: «Στο μυαλό μου, μπορούσα ξαφνικά να δω τον εαυτό μου: μια γυναίκα που είχε γίνει πολύ αδύνατη και πολύ ξανθιά, να τρακάρει με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, με τον μπροστινό αριστερό τροχό να έχει σπάσει. Μετά βίας αναγνώριζα τον εαυτό μου. Είχα μετατραπεί σε σύζυγο τρόπαιο και το αποδεχόμουν. Δεν ήμουν αρκετή για να διατηρήσω ένα τέλειο σπίτι ή να είμαι τέλεια οικοδέσποινα. Δεν μπορούσα πια να κρύψω την πλήξη μου όταν οι άντρες μιλούσαν και οι γυναίκες χαμογελούσαν και άκουγαν. Δεν με ενδιέφερε το μπότοξ ή το μακιγιάζ ή να μειώσω την εμφάνιση των ουλών από τις καισαρικές τομές μου. Και ανεξάρτητα από το πόσο είχα ανοίξει τα μαλλιά του, ο Έλον Μασκ ήθελε να γίνω ακόμη πιο ξανθιά. ‘Γίνε πλατινένια’ έλεγε συνέχεια κι εγώ το αρνιόμουν».

Και συνεχίζει: «Έτσι, είπα στον Έλον λίγο μετά το ατύχημα πως ήθελα να αλλάξει η ζωή μας.Δεν ήθελα να γίνω παράπλευρος παίκτης στο θέαμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της ζωής του συζύγου μου. Ήθελα ισότητα. Ήθελα συνεργασία. Ήθελα να αγαπήσω και να με αγαπούν, όπως είχαμε πριν βγάλει όλα του τα εκατομμύρια Μετά από ένα μήνα, ο Έλον Μασκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η δεύτερη σύζυγος- Την παντρεύτηκε δύο φορές

Μετά το χωρισμό του με την Γουίλσον, ο Έλον Μασκ άρχισε να βγαίνει με την Βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ρίλεϊ. Τελικά, η ηθοποιός, που δεν είχε πάει με άλλον άνδρα πριν από τον Μασκ, τον παντρεύτηκε το 2010. Ωστόσο, ο πρώτος τους γάμος έληξε το 2012, με τον διακανονισμό του διαζυγίου να της αποφέρει 16 εκατομμύρια δολάρια. «Ήταν μια καταπληκτική τετραετία. Θα σ'αγαπώ για πάντα. Θα κάνεις κάποιον πολύ χαρούμενο μια μέρα», έγραψε τότε στο Twitter ο Έλον Μασκ.

Το επόμενο καλοκαίρι ξαναπαντρεύτηκαν. Στη συνέχεια, όμως, τον Δεκέμβριο του 2014, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για δεύτερη φορά, αλλά την απέσυρε την επόμενη χρονιά. Τον Μάρτιο του 2016 η Ράιλι ζήτησε διαζύγιο για τρίτη φορά και το ζευγάρι χώρισε οριστικά.

Ακολούθησε η σχέση του με την Άμπερ Χερντ από τα τέλη του 2016 έως της αρχές του 2017, μετά από κυνηγητό πολλών χρόνων. Χώρισαν το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια είπε στο Rolling Stone το 2017 ότι ήταν «πραγματικά ερωτευμένος» με τη Χερντ και ότι ο χωρισμός τους «πόνεσε άσχημα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε: «Αν δεν είμαι ερωτευμένος, αν δεν είμαι με μια μακροχρόνια σύντροφο, δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Δεν θα είμαι ποτέ ευτυχισμένος χωρίς να έχω κάποιον. Το να κοιμάμαι μόνος με σκοτώνει. Το να βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο άδειο σπίτι και τα βήματά σου να αντηχούν στο διάδρομο, χωρίς να είναι κανείς εκεί. Γαμ@@@. Πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένος σε μια τέτοια κατάσταση;».

Πώς γνωρίστηκε με την Grimes με την οποία απέκτησε δύο παιδιά

Στη συνέχεια, ο Έλον Μασκ άρχισε να βγαίνει με την τραγουδίστρια Grime τον Απρίλιο του 2019. Μια πηγή δήλωσε τότε στο Page Six ότι γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο «μέσω ενός αστείου για την τεχνητή νοημοσύνη που ο Μασκ είχε σχεδιάσει να γράψει στο Twitter, αλλά ανακάλυψε ότι ο Grimes το είχε ήδη κάνει».

O Έλον Μασκ με την Grimes
O Έλον Μασκ με την Grimes

Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν ότι είχαν χωρίσει από εκείνο το φθινόπωρο, αφού το ζευγάρι έκανε unfollow ο ένας τον άλλον στο Twitter, ωστόσο, ο Grimes επέμεινε ότι ήταν ακόμα μαζί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε τον Μάρτιο του 2019 στη Wall Street Journal.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2020, ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί μέσω Instagram, όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία της κοιλιάς της, χωρίς λεζάντα.

Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Μάιο του 2020, και τον ονόμασαν X Æ A-12, αλλά τον αποκαλούν «X» για συντομία. Και παρόλο που μία είναι μαζί και μία όχι, φέτος ανακοίνωσαν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, της κόρης τους Exa Dark Sideræl.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλον Μασκ Tesla δισεκατομμυριούχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ