United Cup: Με ανατροπή ο Τσιτσιπάς κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα - iefimerida.gr

United Cup: Με ανατροπή ο Τσιτσιπάς κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του στον ημιτελικό επί του Ιταλού Matteo Berrettini στο United Cup στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του στον ημιτελικό επί του Ιταλού Matteo Berrettini στο United Cup στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 / Φωτογραφία: AP Photo/Mark Baker
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα με τη νίκη του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει μετά 2 ώρες και 35 λεπτά , με 4-6,7-6,6-3 τον Ματέο Μπερετίνι στην Ken Rosewall Arena, κρατώντας «ζωντανή» την Ελλάδα στην υπόθεση πρόκριση για τον τελικό του United Cup-απέναντι στις ΗΠΑ-, μειώνοντας σε 1-2 με την Ιταλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Έλληνας τενίστας, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, κατάφερε να κερδίσει για τρίτη φορά σε ισάριθμες συναντήσεις τον Μπερετίνι στον ημιτελικό του νέου τουρνουά στο Σίδνεϊ, συνεχίζοντας αήττητος στη διοργάνωση.

Ακολουθεί η αναμέτρηση στις γυναίκες εκεί, όπου η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει τη Λουτσία Μπροντζέτι.

Οι αναμετρήσεις θα κλείσουν με το μικτό διπλό, όπου Σάκκαρη και Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσουν τους Ροζατέλο και Μουζέτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ