Τζέφρι Ντάμερ: Ο «κανίβαλος του Μιλγουόκι» που σκότωνε και τεμάχιζε τους εραστές του -Η φρικιαστική ιστορία του - iefimerida.gr

Τζέφρι Ντάμερ: Ο «κανίβαλος του Μιλγουόκι» που σκότωνε και τεμάχιζε τους εραστές του -Η φρικιαστική ιστορία του

Ο Τζέφρι Ντάμερ/ Φωτογραφία: AP Images
Τζέφρι Ντάμερ/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φρικιαστική ιστορία του serial killer που σκότωνε βάναυσα τα θύματά του.

Ο Ράιαν Μέρφι καταπιάνεται με μια ακόμα «καυτή περίπτωση», που είχε απασχολήσει την Αμερική, στη νέα σειρά του Netflix με τίτλο «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» («Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ»).

Αυτή τη φορά ο γνωστός σκηνοθέτης αναλαμβάνει τον ρόλο του παραγωγού και υπόσχεται μέσα σε δέκα επεισόδια να μεταφέρει με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια την ιστορία ενός διαβόητου serial killer, του Τζέφρι Νταμερ, που έμεινε γνωστός και ως ο «Κανίβαλος του Μιλγουόκι», ο οποίος από το 1978 μέχρι και το 1991 δολοφόνησε δεκαεπτά νεαρούς άνδρες. Μάλιστα, θεωρείται ένας από τους χειρότερους δολοφόνους στην ιστορία του εγκλήματος, μιας και εκτός από το γεγονός ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα θύματά του, συχνά τα έτρωγε κιόλας.

Διαβάστε την ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κανίβαλος Netflix
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ