Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Τομ Χανκς -Η πρώτη του γυναίκα που πέθανε από καρκίνο, ο διαβήτης τύπου 2 - iefimerida.gr

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Τομ Χανκς -Η πρώτη του γυναίκα που πέθανε από καρκίνο, ο διαβήτης τύπου 2

Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς
Το 1987 στην απονομή των Οσκαρ/Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πιθανότατα ο πιο αγαπημένος χολιγουντιανός σταρ των Ελλήνων και όχι μόνο. Ο Τομ Χανκς έχει καταφέρει αυτό που δεν μπορούν εύκολα να κάνουν οι σταρ του βεληνεκούς του. Να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και να πατά γερά τα δύο πόδια του πάνω στη γη.

Ποτέ κανένα σκάνδαλο δεν έχει συνδεθεί με το όνομά του. Μπαίνει λοιπόν σε μια μειοψηφία διασήμων, με τους συναδέλφους του (κυριολεκτικά) να τον λατρεύουν όπως και οι σκηνοθέτες. Δεν γνωρίζει τη λέξη «βεντέτα» και δεν έχει προκαλέσει ποτέ εντάσεις και διαπληκτισμούς. Είναι όμως γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις.

Το τεράστιο ταλέντο και το υποκριτικό του εκτόπισμα, τον κατατάσσουν πολύ ψηλά στη λίστα με τους καλύτερους ηθοποιούς της εποχής μας, ενώ είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος σταρ στο Χόλιγουντ. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Τομ Χανκς όπως την πρώτη του σύζυγο ή τις πολύ κακές σχέσεις με τα κορίτσια στην εφηβεία του...

Δείτε στο Bovary όσα δεν γνωρίζατε για τον Τομ Χανκς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τομ Χανκς Ρίτα Γουίλσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ