Κλεμμένα σενάρια, εκφοβισμοί και επικοί καβγάδες -Το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από 3 ταινίες του Χόλιγουντ που έγραψαν ιστορία - iefimerida.gr

Κλεμμένα σενάρια, εκφοβισμοί και επικοί καβγάδες -Το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από 3 ταινίες του Χόλιγουντ που έγραψαν ιστορία

Ο Πολίτης Κέιν
Στα παρασκήνια του Χόλιγουντ /Φωτογραφία: Citizen Kane
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο εμβληματικές και αν είναι ορισμένες ταινίες του Χόλιγουντ που έμειναν στην ιστορία του σινεμά, άλλο τόσο απίστευτο είναι το παρασκήνιο που συνοδεύει κάποιες από αυτές.

Επικές κόντρες μεταξύ των ηθοποιών, του σκηνοθέτη και των παραγωγών, αντιζηλίες, οικονομικές διαφορές, κλεμμένα σενάρια και εκφοβισμοί είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα «μυστικά» που κρύβ0υν οι λαμπερές παραγωγές της έβδομης τέχνης.

Κι ενώ συνήθως οι ιστορίες αυτές έρχονται στο φως μέσα από άρθρα και συνεντεύξεις δημοσιογράφων, φέτος κερδίζουν το ενδιαφέρον των ίδιων των δημιουργών. Τέσσερις πολυαναμενόμενες παραγωγές από μεγάλους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές θα τραβήξουν την κουρτίνα και θα δείξουν στο κοινό τι έγινε πραγματικά στα γυρίσματα των τριών φιλμ, Ο Πολίτης Κέιν, Chinatown και Ο Νονός που έμειναν στην ιστορία του σινεμά ως αριστουργήματα.

Διαβάστε τα πάντα για όσα εκτυλίσσονταν πίσω από τις κάμερες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινίες Χόλιγουντ παρασκήνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ