Στη Χαβάη την εποχή του κορωνοϊού -Ενας Ελληνας μας ξεναγεί στο ηφαίστειο, τη μαύρη παραλία, τα μαγικά ηλιοβασιλέματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη Χαβάη την εποχή του κορωνοϊού -Ενας Ελληνας μας ξεναγεί στο ηφαίστειο, τη μαύρη παραλία, τα μαγικά ηλιοβασιλέματα [εικόνες]

Εντυπωσιακή εικόνα από παραλία στη Χαβάη
Εντυπωσιακή εικόνα από παραλία στη Χαβάη

Στη γλώσσα της Χαβάης, Kilauea είναι «αυτός που διαρκορπίζεται» και στο ηφαίστειο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο η λάβα διασκορπίζεται συνεχώς από το 1983 προσελκύοντας 2 εκ τουρίστες ετησίως.

Ανάμεσά τους ένας Έλληνας , ο επιχειρηματίας Τζων Σταυρόπουλος που άφησε πίσω του τη Νέα Υόρκη όπου ζει μόνιμα, για ένα ταξίδι στο νησιωτικό σύμπλεγμα του Ειρηνικού Ωκεανού και απαθανάτισε με την κάμερά του τοπία μοναδικής ομορφιάς τα οποία μοιράστηκε με το iefimerida.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ώρα που η Αμερική βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα εν’ όψει της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν και του φόβου για νέα έκτροπα σε μια από τις Πολιτείες της, τη Χαβάη, τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την απόλυτη ηρεμία .

Μόνο το ηφαίστειο Kilauea βρυχάται στον τόπο καταγωγής του Μπάρακ Ομπάμα χαρίζοντας στους επισκέπτες ένα νομαδικό θέαμα. Από τη λάβα του έχει δημιουργηθεί η εντυπωσιακή black sands beach (παραλία μαύρης άμμου) .

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μοναδικό είναι το θέαμα και στην πράσινη παραλία στην περιοχή Kona μια από τις τέσσερις πράσινες παραλίες του κόσμου.

Στο νησάκι Maui oι τουρίστες κατά τη διάρκεια της ημέρας απολαμβάνουν τις εξωτικές παραλίες και πριν βραδιάσει υποκλίνονται στο ηλιοβασίλεμα που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις ακτές οι πολυτελείς κατοικίες σχεδόν αγγίζουν το νερό και η τιμή τους σύμφωνα με τον Τζων Σταυρόπουλο αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια .

Ακόμα και την ώρα που η πανδημία του κορωνοιού γονατίζει τη Νέα Υόρκη υπάρχουν και οι τυχεροί που η οικονομική τους κατάσταση και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους επιτρέπουν τις διακοπές. Οι υπόλοιποι ,με βάση και το πρόγραμμα εμβολιασμού , μπορούν να αισιοδοξούν για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μοναδικές εικόνες από την Χαβάη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ