Σον Κόνερι: Πριν από 15 χρόνια ενεπλάκη σε μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή -Τον πήγε στη Σκωτία με το τζετ του! [εικόνες] - iefimerida.gr

Σον Κόνερι: Πριν από 15 χρόνια ενεπλάκη σε μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή -Τον πήγε στη Σκωτία με το τζετ του! [εικόνες]

Ο Σον Κόνερι με τον Ροναλντίνιο
Ο Σον Κόνερι με τον Ροναλντίνιο

Ιανουάριος 2005 και ο Σον Κόνερι «εμπλέκεται» σε μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή. Ναι, καλά διαβάσατε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε ο διάσημος Σον Κόνερι ενεπλάκη με το (δύσμοιρο) ελληνικό ποδόσφαιρο, που όμως τότε ζούσε μεγάλες στιγμές λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας από την Εθνική ομάδα.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό τότε. Νταμπλούχος με τον ΠΑΟ τη σεζόν 2003/04, αλλά δίχως να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα.

Η Ρέιντζερς τον θέλει πολύ. Δυνατός στόπερ ο Κυργιάκος, από αυτούς που στα βρετανικά γήπεδα κάνουν θραύση και κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά.

O Σωτήρης Κυργιάκος το 2004 με την φανέλα του Παναθηναϊκού
O Σωτήρης Κυργιάκος το 2004 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός παίζει με τον ΟΦΗ, σκοράρει δις στο 5-1 και είναι έτοιμος για τη μεταγραφή του στη Ρέιντζερς, της οποίας ένθερμος οπαδός είναι ο Σον Κόνερι. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τότε ρεπορτάζ, δεν βρίσκει εισιτήρια να πετάξει για τη Γλασκώβη.

Ωστόσο, στις επαφές ενεπλάκη τότε και ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος διαθέτει το τζετ του για να έρθει να πάρει τον Κυργιάκο από την Αθήνα και να τον φέρει εσπευσμένα στη Σκωτία για τις υπογραφές.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος με την φανέλα της Ρέιντζερς
Ο Σωτήρης Κυργιάκος με τη φανέλα της Ρέιντζερς

«Εφυγε σαν... Τζέιμς Μποντ»

«Σαν… Τζέιμς Μποντ έφυγε χθες από την Ελλάδα ο Σωτήρης Κυργιάκος, προκειμένου να μεταβεί στη Γλασκώβη και να υπογράψει συμβόλαιο στη Ρέιντζερς. Ο διεθνής αμυντικός, αφού δεν βρήκε εισιτήρια για απευθείας πτήση στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, τελικά πέταξε με το λίαρ τζετ του δημοφιλούς ηθοποιού και μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, Σον Κόνερι, ο οποίος μάλιστα τον συνόδευσε και τον καλωσόρισε στη νέα του ομάδα! Ο Κυργιάκος σάστισε όταν είδε μπροστά του έναν από τους θρύλους του παγκόσμιου κινηματογράφου, χαμογέλασε και στη συνέχεια εισήλθε στο πολυτελέστατο αεροπλάνο», ανέφερε το ρεπορτάζ πριν από 15 χρόνια στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σον Κόνερι συνήθιζε να υποδέχεται στο «Αϊμπροξ», την έδρα της Ρέιντζερς, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Και έτσι φαίνεται ότι έγινε και με τον Κυργιάκο το 2015…

Δείτε τον Σον Κόνερι όταν υποδέχθηκε στη Ρέιντζερς τον Πολ Γκασγκόιν το 1995:

Ο Έλληνας αμυντικός μέτρησε 43 συμμετοχές, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα της Σκωτίας τη σεζόν 2005/06 αλλά και το Λιγκ Καπ, ενώ έπαιξε και στο Champions League μαζί της και εν συνεχεία πήγε στη Γερμανία για να παίξει με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ