Η σύζυγος Κιλιτσντάρογλου είναι δημοσιογράφος -Χωρίς μαντήλα, ποστάρει διαρκώς στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύζυγος Κιλιτσντάρογλου είναι δημοσιογράφος -Χωρίς μαντήλα, ποστάρει διαρκώς στο Instagram [εικόνες]

Σεβίμ Κιλιτσντάρογλου, η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του αντιπάλου του Ερντογάν
Σεβίμ Κιλιτσντάρογλου, η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του αντιπάλου του Ερντογάν/Getty-Ideal images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ήρεμη δύναμη στο πλευρό του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, η σύζυγός του, Σέλβι ή αλλιώς «Σεβίμ», όπως την αποκαλούν οι συγγενείς της, τον στηρίζει στις καλές και στις δύσκολες στιγμές.

Με προφίλ που έρχεται έντονα σε αντίθεση με την Εμινέ Ερντογάν, η οποία φοράει πάντα την μαντήλα της αλλά στα 20 χρόνια της θητείας του συζύγου της έχει γίνει πολλάκις εξώφυλλο για τις σπατάλες της και την λατρεία της στη χλιδή, το αχαλίνωτο shopping στα εμπορικά της Ευρώπης από brand χλιδάτων γαλλικών οίκων μόδας, η Σεβίμ είναι η ήρεμη δύναμη πίσω από τον ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Τουρκία που επιδίωξε αλλά δεν κατάφερε χθες την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της γείτονος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σεβίμ, η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του Κιλιτσντάρογλου

Η Σεβίμ, πρώην δημοσιογράφος, γεννήθηκε το 1952 στην επαρχία Tunceli στην ανατολική Τουρκία, όπως και ο σύζυγός της Κεμάλ, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τουλάχιστον 4 δεκαετίες.

Η Selvi εργαζόταν ως δημοσιογράφος, αλλά όταν ο σύζυγός της έγινε πρόεδρος του κόμματος CHP, εγκατέλειψε το επάγγελμα για να αποφύγει τη σύγκρουση συμφερόντων.

Σεβίμ η σύζυγος Κιλιντζάρογλου

Κεμάλ και η Σέλβι παντρεύτηκαν το 1974 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, έχασαν ένα ακόμη παιδί όταν ήταν τριών μηνών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζεύγος Κιλιτσντάρογλου έχει δύο κόρες, την Άσλεϊ και τη Ζεϊνέπ, και έναν γιο, τον Κερέμ. Απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Bilkent, ο γιος τους παίζει ντραμς σε ένα γνωστό ροκ συγκρότημα με την ονομασία "Hard Silent" που αποτελείται από 5 μέλη. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2003 από τους Anıl Kaya και Ozam Kökkaya.

Η σύζυγος Κιλιτσντάρογλου έχει παραδεχτεί ότι δεν είχε «αγκαλιάσει» από την αρχή την απόφαση του συζύγου της. Δεν ήταν υπέρ της ένταξής του στην πολιτική, αλλά συμφώνησε γιατί έκανε αυτό που αγαπούσε.

Σεβίμ η σύζυγος Κιλιντζάρογλου

«Ο Κεμάλ είναι ένας στοργικός πατέρας»

«Ο Κεμάλ είναι ένας στοργικός πατέρας, αλλά δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά του όσο θα ήθελε λόγω της πολυάσχολης επαγγελματικής του ζωής. Αλλά πάντα τα πρόσεχε, ακόμα κι αν δεν το έδειχνε. Σε κάνει να νιώθεις αγάπη με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Ένας πολύ προσεκτικός σύζυγος και πατέρας. Εγώ ήμουν μερικές φορές γλυκιά και σκληρή με τα παιδιά μου, αλλά ο Κεμάλ δεν ήταν ποτέ. Ούτε ο Κεμάλ ήταν ποτέ καταπιεστικός ή αυταρχικός απέναντί μου. Πάντα έπειθε με την αγάπη και τις γνώσεις του», είχε δηλώσει παλαιότερα η Σέλβι Κιλιτσντάρογλου για τον σύζυγό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σεβίμ η σύζυγος Κιλιντζάρογλου

«Ο Κεμάλ είναι πολύ ήρεμος στην ιδιωτική του ζωή αλλά και στην επαγγελματική και πολιτική του ζωή. Βέβαια, μερικές φορές θύμωνα πολύ με αυτή την ηρεμία. Αλλά ο χρόνος έδειξε ότι είναι καλύτερα να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος. Εγώ δεν είμαι τόσο ήρεμη όσο εκείνος. Ο Κεμάλ μετέτρεψε την προσωπικότητά του σε πλεονέκτημα, ακόμη και σε πρότυπο, στην πολιτική. Ξέρει να ακούει υπομονετικά και ακούει ακόμη και την κριτική», είχε προσθέσει στην ίδια παλαιότερη συνέντευξή της.

Κατά την προεκλογική περίοδο η Σελβί Κιλιτσντάρογλου συναντήθηκε με τα θύματα του σεισμού στο Βαν της Τουρκίας «Συναντήθηκα με γυναίκες που υπέστησαν μεγάλες απώλειες από τον σεισμό. Ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους. Παρόλο που έχουν σοβαρά προβλήματα, είναι πολύ δυνατές. Στην πραγματικότητα ήρθα για να τους δώσω ελπίδα, αλλά και εκείνες μου έδωσαν ελπίδα. Όταν έρθει η άνοιξη, θα αγκαλιαστούμε ξανά» είχε πει τότε.

Σεβίμ η σύζυγος Κιλιντζάρογλου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγάπη της συζύγου Κιλιτσντάρογλου για το Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ