Ρόμπιν Γουίλιαμς: Η ζωή του διάσημου ηθοποιού που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, σαν σήμερα πριν 7 χρόνια - iefimerida.gr

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Η ζωή του διάσημου ηθοποιού που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, σαν σήμερα πριν 7 χρόνια

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς/Φωτογραφία: ΑP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν σήμερα, στις 11 Αυγούστου του 2014, ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς αυτοκτόνησε στο δωμάτιό του με τη ζώνη του παντελονιού του.

Ο πιο γελαστός άνθρωπος το Χόλιγουντ σε ηλικία 63 ετών δεν άντεξε τη μάχη του με την εκφυλιστική  νόσο, με την οποία είχε διαγνωστεί. Όλοι τότε σίγησαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη δεν ήθελε πια να ζει.

«Ηταν μοναδικός. Μπήκε στη ζωή μας σαν εξωγήινος και τελικά άγγιξε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ψυχής» είχε δηλώσει ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, για την απώλεια του λατρεμένου από όλους ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς μια τέτοια μέρα σαν τη σημερινή, πριν από 7 χρόνια. 

Διαβάστε περισσότερα για τη ζωή του Ρόμπιν Γουίλιαμς στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπιν Γουίλαμς Ηθοποιός αφιέρωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ