Η Πρισίλα Πρίσλεϊ περιγράφει πώς ήταν να ζεις με τον Ελβις -Ο οξύθυμος σταρ που... πυροβολούσε την τηλεόραση - iefimerida.gr

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ περιγράφει πώς ήταν να ζεις με τον Ελβις -Ο οξύθυμος σταρ που... πυροβολούσε την τηλεόραση

Οι νεόνυμφοι Ελβις και Πρισίλα Πρίσλεϊ λίγο πριν ανέβουν στο ιδιωτικό τους τζετ
Οι νεόνυμφοι Ελβις και Πρισίλα Πρίσλεϊ λίγο πριν ανέβουν στο ιδιωτικό τους τζετ / Φωτογραφία: Getty Images
ΣΟΦΙΑ ΠΑΦΤΟΥΝΟΥ

Ο Ελβις και η Πρισίλα Πρίσλεϊ υπήρξαν ένα από τα θρυλικότερα και ομορφότερα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ.

Ο έρωτάς τους έμεινε στην ιστορία. Σε συνέντευξή της στο People, η 76χρονη σήμερα εντυπωσιακή Πρισίλα Πρίσλεϊ, μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ενώ προσπαθούσε να προσαρμοστεί ως σύζυγος του αείμνηστου βασιλιά του ροκ εν ρολ, τον οποίο παντρεύτηκε το 1967.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θεέ μου, έπρεπε να μάθω τα πάντα από την αρχή», λέει σήμερα η Πρισίλα Πρίσλεϊ, περιγράφοντας τη ζωή με έναν μεγάλο σταρ που τραβούσε συνέχεια την προσοχή των γυναικών. «Οι γυναίκες έλκονταν από αυτόν, οπότε ήμουν νευρική όταν έπρεπε να πάει κάπου μόνος του. Θα πήγαινα μαζί του ακόμα και όταν πήγαινε να κάνει καθαρισμό στα δόντια του! Είχα πάντα τα μάτια μου πάνω του, γιατί όλοι στον κόσμο τον κυνηγούσαν».

Υπήρχε επίσης η περιβόητη οξυθυμία του. «Αν έβλεπε κάποιον που δεν του άρεσε στην τηλεόραση, έβγαζε το όπλο του και την ανατίναζε», θυμάται. «Τότε γυρνούσε απλά στον πατέρα του και του έλεγε να πάει να πάρει μια καινούργια τηλεόραση».

Ελβις και Πρισίλα Πρίσλεϊ την ημέρα του γάμου τους το 1967
Ελβις και Πρισίλα Πρίσλεϊ την ημέρα του γάμου τους το 1967/ Φωτογραφία:ΑΡ

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ εξομολογείται ότι ερωτεύτηκε για πρώτη φορά τον διάσημο τραγουδιστή, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Τότε ζούσε στη Δυτική Γερμανία - όπου μετακόμισε με τη μητέρα και τον πατέρα της, Πολ, πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο οποίος μετατέθηκε εκεί στα τέλη της δεκαετίας του '50. Κάποια στιγμή προσκλήθηκε σε ένα πάρτι στο σπίτι που ο Έλβις Πρίσλεϊ νοίκιαζε στο Μπαντ Νάουχαϊμ κατά τη διάρκεια της θητείας του στον αμερικανικό στρατό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οταν γνώρισε τον Έλβις Πρίσλεϊ, τότε εκείνος ήταν στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας της ζωής του και ήδη σούπερ σταρ με επιτυχίες όπως τα "Hound Dog" και "Don't Be Cruel". Η Πρισίλα ήξερε αμέσως ότι «έπρεπε να τον κρατήσει», όπως λέει τώρα. «Ήθελα να πηγαίνω παντού μαζί του. Θα έκλαιγα αν δεν μπορούσα να είμαι κοντά του».

Το 1963, τρία χρόνια μετά την επιστροφή του Έλβις στις ΗΠΑ, οι γονείς της Πρισίλα την άφησαν να μετακομίσει από τη Γερμανία στο Μέμφις, όπου ο σταρ - γεννημένος στο Μισισιπή - είχε μετακομίσει με την οικογένειά του ως έφηβος με την προϋπόθεση ότι θα ζούσε με τον πατέρα και τη μητριά του, στο σπίτι τους, ένα μίλι μακριά από το αρχοντικό του, Graceland.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν εκείνος ήταν 32 και εκείνη 21, παντρεύτηκαν. Ως σύζυγός του, «ήμουν πάντα έτοιμη να τον περιποιηθώ», λέει η Πρισίλα. «Μου άρεσε πολύ να φροντίζω τον Έλβις. Μου άρεσε να τον ταΐζω. Μιλούσαμε μπεμπεκίστικα, γιατί πρέπει να έχεις τη δική σου γλώσσα όταν έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους τριγύρω. Ήταν μια καλή ζωή. Ήταν διαφορετική, αλλά ήταν δική μας».

Η γέννηση της κόρης τους Λίζα Μαρί το 1968 εδραίωσε το δεσμό τους, αλλά μετά από μερικά ταραχώδη χρόνια, χώρισαν το 1973.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα, η Πρισίλα Πρίσλεϊ συνέχισε να έχει μια επιτυχημένη καριέρα ηθοποιού και παρόλο που ο γάμος της με τον Έλβις δεν κράτησε, δεν μετανιώνει γι' αυτό. «Όσο μεγαλώνεις, πάντα υπάρχουν φόβοι και ανασφάλειες», δηλώνει η 76χρονη Πρισίλα, η οποία έχει επίσης έναν γιο, τον Ναβαρόνε, 34 ετών, από τη σχέση της με τον Μάρκο Γκαριμπάλντι, μετά τον Έλβις Πρίσλεϊ. «Αλλά καθώς μεγαλώνεις τα καταλαβαίνεις όλα», προσθέτει.

Δεκαετίες μετά το διαζύγιό τους, εξακολουθεί να ακολουθεί τις συμβουλές που της έδωσε ο Έλβις για να επιβιώνει από δύσκολες στιγμές: «Συνέχισε να κινείσαι. Συνέχισε να κινείσαι. Συνέχισε να κινείσαι».

Για το επόμενο έργο της, η Πρισίλα Πρίσλεϊ προχωρά κοιτώντας πίσω. Στις 4 Σεπτεμβρίου οι Kruse GWS Auctions θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν προσφορές για ένα ιδιωτικό γεύμα μαζί της. Αρκετά αντικείμενα του Έλβις Πρίσλεϊ, συμπεριλαμβανομένης της ολόσωμης φόρμας που φορούσε κατά τη διάρκεια των παραστάσεων στη Madison Square Garden το 1972, θα δημοπρατηθούν επίσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρισίλα Πρίσλεϊ Έλβις Πρίσλεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ