Ο Μίνως Μάτσας σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή του -Το «Νησί», η «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» και η κόρη του - iefimerida.gr

Ο Μίνως Μάτσας σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή του -Το «Νησί», η «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» και η κόρη του

Μίνως Μάτσας
Ο Μίνως Μάτσας/Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίνως Μάτσας μεγάλωσε μέσα στην μουσική -και γράφει μουσική. Για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Έχει μια κόρη δώδεκα χρόνων.

«Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα μέσα στους συνθέτες και τους τραγουδιστές. Ένιωθα σαν να είμαι στην Ντίσνεϊλαντ, περνούσα πάρα πολύ ωραία, χωρίς να συνειδητοποιώ ακριβώς τι συνέβαινε. Στο σπίτι, στο στούντιο ή στο γραφείο του πατέρα μου, ήμουν μέσα σε έναν κόσμο ωραίο και πολύ ζεστό».

«Η κόρη μου γεννήθηκε και ζει στο Σαν Φρανσίσκο. Είναι Ελληνίδα, Μεξικάνα, Γιαπωνέζα, αλλά βασικά είναι Αμερικάνα. Είχα ήδη χωρίσει όταν αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και πρότεινα στην πρώην γυναίκα μου να έρθουν με την κόρη μου να ζήσουν εδώ. Δεν ήταν όμως εφικτό. Σήμερα η κόρη μου είναι δώδεκα χρόνων…
Πατέρας από απόσταση; Νομίζω ότι αν βάλεις τα πράγματα σε μια συναισθηματική σειρά, καταφέρνεις να το αντιμετωπίσεις».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μίνωα Μάτσα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίνωας Μάτσας μουσικοσυνθέτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ