Ουκρανία: Το μήνυμα Τασούλα στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο λαό - iefimerida.gr

Ουκρανία: Το μήνυμα Τασούλα στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο λαό

Ρωσία-Ουκρανία: Η Μόσχα δηλώνει ότι απώθησε την επίθεση φιλοουκρανών «δολιοφθορέων» στο Μπέλγκοροντ
Ρωσία-Ουκρανία: Η Μόσχα δηλώνει ότι απώθησε την επίθεση φιλοουκρανών «δολιοφθορέων» στο Μπέλγκοροντ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική πλευρά στέκεται έμπρακτα στον αγωνιζόμενο λαό της Ουκρανίας, που αντιστέκεται για πάνω από έναν χρόνο στη ρωσική εισβολή.

Τρεις πρώην πρόεδροι της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια της Συνεργασίας στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Πορτογάλος João Soares και ο Γεωργιανός George Tsereteli, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ουκρανία, «για να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο ουκρανικό λαό».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Βουλής, η επίσκεψη που θα έχει διάρκεια από την Κυριακή (23/4) έως την Τετάρτη (26/4) θα περιλαμβάνει συναντήσεις στο Κίεβο με τον πρόεδρο της Ουκρανικής Βουλής, Ruslan Stefanchuk, τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Dmytro Kuleba, τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Clément Beaune, και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

«Ο κύριος Ευθυμίου θα μεταφέρει τον χαιρετισμό του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κυρίου Κωνσταντίνου Τασούλα στον συνάδελφό του Ουκρανό πρόεδρο της Βουλής, υπενθυμίζοντας την έκφραση αλληλεγγύης προς τον ουκρανικό λαό», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ