«Τα παιδιά του Φωτός»: Οταν η φωτογράφος Calliope απαθανάτισε γυμνή την κόρη της Ελπίδας [εικόνα] - iefimerida.gr

«Τα παιδιά του Φωτός»: Οταν η φωτογράφος Calliope απαθανάτισε γυμνή την κόρη της Ελπίδας [εικόνα]

Η Ηρα Κατσαντώνη με μαύρο φόρεμα περπατάει δίπλα στην μητέρα της Ελπίδα
Ενα βιβλίο-άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2015/Φωτογραφία: NDP photo agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Hρα Κατσαντώνη, η κόρη της Ελπίδας και του αρχιτέκτονα, Στάθη Κατσαντώνη γύρισε το χρόνο πίσω και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ποζάρει γυμνή δίπλα σε έναν γοητευτικό άνδρα.

Η Ηρα Κατσαντώνη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της διεθνούς φωτογράφου Calliope για το βιβλίο-άλμπουμ «Τα παιδιά του Φωτός» (Children of the Light). Στο βιβλίο αυτό της Calliope παρουσιάστηκαν φωτογραφίες Ελλήνων της νέας γενιάς. Ελληνόπουλα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κάτω από το δυνατό φως της χώρας μας.

Η φωτογράφος Calliope αγαπά το φως και θέλησε μέσα από τις φωτογραφίες της να εστιάσει στη νιότη, την ομορφιά και την αρμονία. «Τα παιδιά του φωτός», δηλαδή η νέα γενιά που συμβολίζει την ελπίδα και το μέλλον, αποτέλεσαν την έμπνευση για το λεύκωμα «Children of the Light». Η Ηρα Κατσαντώνη ήταν ένα από αυτά τα παιδιά του φωτός.

Δείτε τη φωτογραφία της Ηρας Κατσαντώνη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρα Κατσαντώνη Calliope γυμνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ