Στιβ Μακ Κουίν: Ο άνδρας που κοιμήθηκε με εκατομμύρια γυναίκες, αλλά αγάπησε μόνο μία [εικόνες] - iefimerida.gr

Στιβ Μακ Κουίν: Ο άνδρας που κοιμήθηκε με εκατομμύρια γυναίκες, αλλά αγάπησε μόνο μία [εικόνες]

O Στιβ Μακ Κουίν και η σύζυγός του Αλι Μακ Γκρόου
Ο cool γόης του Χόλιγουντ /Φωτογραφία: Getty Ιmages-Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικονική φιγούρα των ‘70’s, ο Στιβ Μακ Κουίν, star του «Bullitt», του «Πεταλούδα», της «Υπόθεσης Τhomas Crown», ήταν όμορφος, ταλαντούχος, σκοτεινός, αντι-ήρωας.

Ο Στιβ Μακ Κουίν λάτρευε τις γυναίκες, σχεδόν όσο τις μισούσε. Υπήρξε «άντρας όλων των γυναικών» αλλά ήθελε οι δικές του γυναίκες να είναι πιστές. Τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια του μάζευαν γύρω του τα θηλυκά. Πολλές Hollywood stars είχαν ενδώσει στη γοητεία του. Η Ζακλίν Μπισέ, η Σάρον Τέιτ, η Φέι Ντάναγουεϊ, αλλά και η δεύτερη γυναίκα του Αλι Μακ Γκρόου. Όπως θα έλεγε η ίδια αργότερα, η έλξη ανάμεσά τους «ήταν τρομακτική».

Ο Στιβ Μακ Κουίν και η Αλι παντρεύτηκαν το 1973 και έμειναν μαζί σχεδόν επτά χρόνια. Πάθος, βία, χωρισμοί, καυγάδες, περιελάμβανε το μενού, καθώς ο ηθοποιός δεν υπήρξε ποτέ πρότυπο συζύγου: έπινε, έπαιρνε ναρκωτικά, τριγύριζε με άλλες, τη ζήλευε φορτικά. «Όταν ήταν καλός, ήταν πολύ πολύ καλός, αλλά όταν ήταν κακός, ήταν φρικτός. Ήταν τρομερά ανασφαλής και επικίνδυνος».

Διαβάστε 10 απίθανα πράγματα για τον Στιβ Μακ Κουίν στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στιβ ΜακΚουίν αμερικανός ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ