«Ο Σημαδεμένος»: Η σκόνη που σνίφαρε ο Αλ Πατσίνο και η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας ηθοποιού που έπαιζε στην ταινία μέχρι σήμερα - iefimerida.gr

«Ο Σημαδεμένος»: Η σκόνη που σνίφαρε ο Αλ Πατσίνο και η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας ηθοποιού που έπαιζε στην ταινία μέχρι σήμερα

O Aλ Πατσίνο και η Μισέλ Φάιφερ στον Σημαδεμένο
Αγνωστες πτυχές από την ταινία/ Φωτογραφία: IMDb
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν δει την ταινία «Ο Σημαδεμένος» του Μπράιαν Ντε Πάλμα που εκτόξευσε την καριέρα του Αλ Πατσίνο, αποκλείεται να μην έχουν ακούσει την ατάκα που άφησε εποχή στο σινεμά: «Ι am Tony Montana. Political prisoner from Cuba».

Το iconic φιλμ του 1983 έχει γίνει ορόσημο μιας ολόκληρης εποχής: έτσι η απόφαση της Universal να ανακοινώσει ένα reboot δεν μας εκπλήσσει. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ιταλός σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο και η τελική εκδοχή του σεναρίου θα έχει την υπογραφή των αδελφών Τζόελ και Ιθαν Κοέν. Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων αλλά τον ρόλο του Τόνυ θα παίξει ο Ντιέγκο Λούα («Rogue One»). Ο «Σημαδεμένος» αφηγείται την ιστορία ενός Κουβανού αντιφρονούντα, ο οποίος φτάνει το 1980 στο Μαϊάμι και γίνεται βαρόνος ναρκωτικών.

Για το αν όντως χρησιμοποιήθηκαν ναρκωτικά στα γυρίσματα, ο Ντε Πάλμα είχε αποφύγει να απαντήσει σε αφιέρωμα που έγινε γι’αυτό το θέμα. O Πατσίνο στην τελευταία σκηνή έπαθε ένα τρομερό έγκαυμα επειδή έπιασε την κάννη του όπλου, γεγονός που ανάγκασε την παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα για δύο εβδομάδες: μετά το τέλος τους, μια ηθοποιός που κρατούσε έναν μικρό ρόλο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Διαβάστε την συνέχεια στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σημαδεμένος Αλ Πατσίνο ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ