Ο οργισμένος Αλέν Φαμπιέν Ντελόν -Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν τού μοιάζει πολύ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο οργισμένος Αλέν Φαμπιέν Ντελόν -Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν τού μοιάζει πολύ [εικόνες]

O Aλέν Φαμπιέν Ντελόν
Το τρομερό παιδί / Φωτογραφία: Maison Valentino
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O μικρότερος γιoς του Αλέν Ντελόν, o Αλέν-Φαμπιέν Ντελόν του μοιάζει πολύ. Υπερβολικά πολύ. Και αυτός πιστεύει ότι είναι ο λόγος που ο πατέρας του είναι διαρκώς εκνευρισμένος μαζί του.

Επειδή στο πρόσωπό του νεαρού βλέπει τον εαυτό του, τη θαλερή του νιότη, την ομορφιά του, που μαράθηκε και χάθηκε ανεπιστρεπτί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αλέν Φαμπιέν έκλεισε τα 25. Υπήρξε ο «καρπός» του μεγάλου έρωτα του Αλέν Ντελόν με την Ολλανδή καλλονή Ροζαλί Βαν Μπρίμεν. Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1994. Ο πατέρας του δεν παντρεύτηκε ποτέ τη μητέρα του «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει παρά μόνο μία κυρία Ντελόν -και υπήρξε μία. H Ναταλί» - ως προς αυτό, ήταν πάντα ξεκάθαρος.

Πριν λίγα χρόνια, όταν ήταν μόλις 18 έβγαλε όλη τη χολή του στις σελίδες του ιταλικού «Vanity Fair», αποκαλύπτοντας πόσο του είχε στοιχίσει η έλλειψη οικογένειας.

«Οι γονείς μου ήταν πάντα οι χειρότεροι εχθροί μου. Από τότε που ενηλικιώθηκα προσπαθώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δεν έχω σπίτι, ούτε λεφτά στην τράπεζα. Κι όμως, είμαι γιος του πιο μεγάλου σταρ του γαλλικού σινεμά. Ενός πλούσιου άντρα, που με εγκατέλειψε…»

Διαβάστε για το κακό παιδί Αλέν Φαμπιέν και δείτε εικόνες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέν Ντελόν Αλέν Φαμπιέν Ντελόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ