Νίκος Παπανδρέου για πρόταση δυσπιστίας: «Σημαντικό ότι το προοδευτικό τόξο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων» - iefimerida.gr

Νίκος Παπανδρέου για πρόταση δυσπιστίας: «Σημαντικό ότι το προοδευτικό τόξο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων»

Ο Νίκος Παπανδρέου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Νίκος Παπανδρέου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κάλεσμα για πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον Νίκο Ανδρουλάκη προς το προοδευτικό τόξο, σχολίασε ο Νίκος Παπανδρέου.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για μια θετική κίνηση που δείχνει πως τα κόμματα του «προοδευτικού τόξου, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. 

«Είναι σημαντικό ότι τα κόμματα του προοδευτικού τόξου, δείχνoυν να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίζουν την πρόταση δυσπιστίας που θα καταθέσει στη Βουλή την Τρίτη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Η εμπιστοσύνη προς την Κυβέρνηση έχει δικαιολογημένα απολεσθεί. Οι εκλογές -πρόσφατες η επερχόμενες- δεν παραγράφουν τις τεράστιες πολιτικές και αντικειμενικές ευθύνες. Προσβλέπουμε σε μια υγιή κοινοβουλευτική συζήτηση, χωρίς κομματικές παρωπίδες καθώς αφορά τον άδικο χαμό 57 συνανθρώπων μας. Οι βουλευτές της συμπολίτευσης καλούνται επίσης να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων» ανέφερε σε ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ