«Λόγω Τιμής»: Συναντήσαμε τη νέα γενιά, Αννα, Φοίβο, Ανδρέα, Ηλέκτρα, και μας αποκαλύπτουν τι θα κάνουν εκείνοι 20 χρόνια μετά - iefimerida.gr

«Λόγω Τιμής»: Συναντήσαμε τη νέα γενιά, Αννα, Φοίβο, Ανδρέα, Ηλέκτρα, και μας αποκαλύπτουν τι θα κάνουν εκείνοι 20 χρόνια μετά

Οι ηθοποιοί στη σειρά του ΣΚΑΙ «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά»
Οι ηθοποιοί στη σειρά του ΣΚΑΙ «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά»

Η πρώτη ελληνική σειρά που επιστρέφει 20 χρόνια μετά, το «Λόγω Τιμής» δεν είχε μόνο αναμνήσεις. Είχε και νέα πρόσωπα που κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Η παρέα από την Πάτρα, «μια εφηβεία επιεικής που γίνεται 40», τα παιδιά του «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά» έχουν στα νέα επεισόδια τις δικές τους οικογένειες και τα δικά τους παιδιά. Μια σειρά από νέους, ιδιαίτερα δραστήριους ηθοποιούς στο θέατρο και την τηλεόραση, εισέβαλε στον κόσμο της σειράς, μέσα από τη φαντασία και την πένα της Μιρέλλας Παπαποικονόμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά» στον ΣΚΑΙ
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά» στον ΣΚΑΙ

Το iefimerida.gr συνάντησε τη νέα γενιά του «Λόγω Τιμής», τη νεολαία που ήρθε να πλαισιώσει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Άλκι Κούρκουλο, την Μαρία Ναυπλιώτου και όλους εκείνους τους ηθοποιούς που σαν και αυτούς σήμερα, έκαναν πριν 20 χρόνια τα πρώτα τους (ή από τα πρώτα τους) βήματα στην ελληνική τηλεόραση.

Πώς φαντάζεται η τηλεοπτική κόρη της Μάνιας (Χριστίνα Αλεξανιάν) τη σχέση με τους κολλητούς της 20 χρόνια από σήμερα; Τι θα ήθελε ο Φοίβος, γιος του Μιχάλη (Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη) να κάνει πιο πολύ αν είχε πατέρα τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη; Και σε ποιο νησί θα έκανε μαζί της διακοπές η Ηλέκτρα από το «Λόγω Τιμής» αν είχε πεθερά τη Μαρία Ναυπλιώτου;

Η Νίκη Βακάλη, ως κόρη της Χριστίνας Αλεξανιάν στο «Λόγω Τιμής»

Η Νίκη Βακάλη υποδύεται την κόρη της Μάνιας (Χριστίνα Αλεξανιάν), Άννα, που σπουδάζει υποκριτική και ζει μια ήρεμη ζωή μαζί με την μητέρα της και τον δεύτερο της σύζυγο, Παύλο (Χριστόδουλος Στυλιανός).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ηθοποιός Νίκη Βακάλη, η τηλεοπτική κόρη της Μάνιας στο «Λόγω Τιμής»
Η ηθοποιός Νίκη Βακάλη, η τηλεοπτική κόρη της Μάνιας στο «Λόγω Τιμής»

Θα την θυμάστε ίσως από τον ρόλο της στη σειρά του ALPHA, «Αστέρας Ραχούλας», όπου υποδύθηκε την κόρη του Αντώνη Καρυστινού. Απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου, η Νίκη είχε την τύχη να βρεθεί και στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος».

Η Άννα μπουκάρει στο σπίτι του Μάνου στο «Λόγω Τιμής»

Για τη Νίκη 20 χρόνια είναι πολύ μεγάλο διάστημα, κάτι που την δυσκολεύει να φανταστεί τη ζωή της, αλλά και τη σχέση της με τους φίλους της έπειτα από δύο δεκαετίες. «Εύχομαι όπου βρίσκομαι εγώ τότε ή οι άνθρωποι που έχω τώρα στη ζωή μου, να έχουμε αγάπη και τα παιδιά μας να κάνουν παρέα. Να δίνουμε έμπνευση ο ένας στον άλλο» αρκείται να μας πει, στην ερώτηση πώς φαντάζεται τη σχέση της με τους κολλητούς της μετά από δύο δεκαετίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για εκείνη, υπάρχει λόγος που το φαινόμενο του «Λόγω Τιμής», όπως και κάθε επιτυχία συζητιούνται μέχρι και σήμερα. «Επιτυχία σημαίνει πως έχει επηρεάσει τον κόσμο με κάποιο τρόπο. Αυτό το κάνει διαχρονικό στις καρδιές μας με αναμνήσεις που φέρνουν στο φως πότε την εποχή, πότε τη μουσική, άλλοτε τους ηθοποιούς και σίγουρα το σενάριο. Όπως το “10”,το “Νησί», οι “Άγριες μέλισσες”, το “Λόγω τιμής”» μας εξηγεί εμφατικά.

Βακάλη: Θα ήθελα να κάνουμε ένα ταξίδι στην Κούβα με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Το γεγονός πως υποδύεται την κόρη ενός χαρακτήρα που άντεξε στις δεκαετίες, για να βγει και πάλι στη μικρή οθόνη, αλλά και πως συνεργάζεται με μια ηθοποιό όπως η Χριστίνα Αλεξανιάν που κάνει στο «Λόγω Τιμής» τη μητέρα της μας έβαλε στον πειρασμό. Αν πραγματικά ήταν κόρη της, τι θα ήθελε να κάνουν μαζί; «Αν είχα μητέρα την Αλεξανιάν, θα ήθελα να πάμε οι δυο μας στην Κούβα, να πίνουμε ρούμι και να χορεύουμε όλη μέρα ξυπόλυτες» μας αποκαλύπτει.

Με τον… πατριό της στο «Λόγω Τιμής», τον οποίο υποδύεται ο Χριστόδουλος Στυλιανού, θα ήθελε να ταξιδέψουν μαζί, σε ένα roadtrip στα Βαλκάνια. «Να μαζέψουμε ιστορίες και παραμύθια», όπως λέι. Τέλος, για τον τηλεοπτικό της πατέρα, τον Φώτη (ηθοποιό Βαγγέλη Λιοδάκη), που στη σειρά «Λόγω Τιμής» μένει αποκομμένος από τον κόσμο λέει: «Αν είχα πατέρα τον Λιοδάκη, θα ήθελα να περπατήσουμε όλα τα βουνά της Κρήτης τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια», αναφερόμενη στην κρητική καταγωγή του ηθοποιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μιχάλης Πανάδης, τηλεοπτικός γιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο «Λόγω Τιμής»

Ο Μιχάλης Πανάδης καλείται στο «Λόγω Τιμής» να αναλάβει τον ρόλο του Φοίβου, γιου του Μιχάλη και της Αλεξάνδρας που δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τον πολυάσχολο πατέρα του. Οι σκηνές του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη σειρά υπήρξαν από τις πιο έντονες και δυνατές, καθρεφτίζοντας την περίπλοκη σχέση πατέρα και γιου.

Ο Μιχάλης Πανάδης, τηλεοπτικός γιος της Μαρίας Ναυπλιώτου και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο «Λόγω Τιμής»
Ο Μιχάλης Πανάδης, τηλεοπτικός γιος της Μαρίας Ναυπλιώτου και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο «Λόγω Τιμής»

Απόφοιτος και αυτός του Εθνικού Θέατρου, αλλά και του Ωδείου Βορείου Ελλάδος στο πιάνο έχει ήδη μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πορεία στο θέατρο. Παράλληλα έχει μεταφράσει και σκηνοθετήσει έργα του ξένου ρεπερτορίου, ενώ φέτος εμφανίζεται στο «Όνειρο θερινής νυκτός» σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ερώτηση πως φαντάζεται τον εαυτό του και τους κολλητούς του σε 20 χρόνια, ο τηλεοπτικός Φοίβος δυσκολεύεται απαντήσει. «Θα μου αρκεί μόνο να θέλουμε να υπάρχουμε ακόμα οι μεν στη ζωή των δε είκοσι χρόνια μετά, όπως κι αν θα έχει διαμορφωθεί η σχέση μας από παράγοντες και καταστάσεις που δεν μπορούμε να προβλέψουμε», λέει.

Κι αν μπορούσε να συναντήσει τον εαυτό του δυο δεκαετίες από σήμερα, τι πιστεύει πως θα τον απασχολούσε από τα τηλεοπτικά πράγματα; «Είναι λίγο τρομακτική αυτή η σκέψη» μας εξομολογείται και συμπληρώνει: «Θα συζητούσα αντίστοιχες σειρές σαν τις φετινές που συνδέονται με μια συγκεκριμένη κοινωνικοπολιτική στιγμή των ανθρώπων που απευθύνονται. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα για παρατήρηση και η κατεύθυνσή τους και οι ευρύτερες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει».

Για τον Μιχάλη Πανάδη τα στοιχεία που κάνουν το «Λόγω Τιμής» τόσο ξεχωριστό και επίκαιρο ακόμη και σήμερα συνοψίζονται σε μόλις τρεις λέξεις: «Σώμα, καρδιά, μυαλό».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε σκηνή από την σειρά «Λόγω Τιμής»
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε σκηνή από την σειρά «Λόγω Τιμής»
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πατέρα τον Μιχάλη ή αλλιώς τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, το μόνο που θα επιθυμούσε αν ήταν πράγματι παιδί του, είναι μάλλον ό,τι αποζητά και ο τηλεοπτικός ρόλος που υποδύεται. Χρόνο! «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους καλύτερους συζητητές που θα μπορούσες να συναντήσεις, οπότε αυτό: να συζητάμε, για διάφορα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Σαράντης, το αγόρι της Άννας στο «Λόγω Τιμής»

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι ο Αντρέας, το αγόρι της Άννας στα νέα επεισόδια του «Λόγω Τιμής». Απόφοιτος της σχολής θεάτρου τέχνης «Κάρολος Κουν» έχει βραβευτεί στο θέατρο το 2015 με το «βραβείο Χορν» για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη Φλαντρώ του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη. Έκανε περάσματα από την τηλεόραση ως γκεστ στις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η Εντολή» και «Ου Φονεύσεις», ενώ συμμετείχε σε μια σειρά από κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, σύντροφος της Άννας στο «Λόγω Τιμής»
Ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, σύντροφος της Άννας στο «Λόγω Τιμής»

Για τον τηλεοπτικό Ανδρέα, η προβολή στο μέλλον είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. «Ομολογώ ότι δεν την φαντάζομαι (τη σχέση με τους κολλητούς του 20 χρόνια μετά) γιατί η ζωή μου έχει μάθει -όπως και σε πολλούς άλλους υποθέτω- ότι είναι όλα ρευστά» εξηγεί ο Μιχάλης Σαράντης που ωστόσο, συμπληρώνει: «Παρόλα αυτά, εύχομαι να είμαστε χαρούμενοι, υγιείς, να έχουμε ζήσει όμορφα και αληθινά πράγματα και να είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν». Σε κάθε περίπτωση, ο ηθοποιός μοιάζει πολύ πιο σίγουρος για τις τηλεοπτικές σειρές που θα τον απασχολούν στο μέλλον και εσαεί. Όπως δηλώνει με βεβαιότητα, με τους κολλητούς του θα μιλάει και τότε για τις αμερικανικές σειρές Breaking Bad και Peaky Blinders!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιχάλης Σαράντης: Οι άνθρωποι πίσω από την επιτυχία του «Λόγω Τιμής»

Η επιτυχία του «Λόγω Τιμής» για τον Μιχάλη Σαράντη έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και βασίζεται στα πρόσωπα πίσω από τη σειρά. «Αναμφισβήτητα, η Μιρέλλα, ο Λάμπης, το εξαιρετικό συνεργείο και φυσικά όλοι αυτοί οι υπέροχοι ηθοποιοί» είναι τα στοιχεία που κατά τη γνώμη του, κάνουν την σειρά ξεχωριστή ως και σήμερα. Η σειρά μπορεί να δυσκολεύτηκε στους πίνακες τηλεθέασης, απέναντι στον οδοστρωτήρα των «Άγριων Μελισσών», όμως με το «Λόγω Τιμής» συμβαίνει το εξής πρωτοφανές. Σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην επανάληψή του, κάθε Κυριακή βράδυ. Την περασμένη Κυριακή, το επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε μετά το The Voice έγραψε 18,2% στο νεανικό κοινό.

Κι αν ο Μιχάλης Σαράντης είχε πράγματι πεθερό τον Χριστόδουλο Στυλιανού; Ο ηθοποιός απαντά πως θα τον έβαζε να του διαβάζει Όμηρο! «Θα ήθελα να μου διαβάζει Όμηρο και μυθολογία! Η φωνή του μου φέρνει στο νου παλιούς παραμυθάδες» λέει χαρακτηριστικά.

Η Ιόλη Χαραλαμποπούλου, σύντροφος του Φοίβου στο «Λόγω Τιμής»

Η Ιόλη Χαραμποπούλου μεγάλωσε στην Πάτρα, ενώ πριν την κερδίσει η υποκριτική, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου. Υποδύεται την Ηλέκτρα, το κορίτσι που θα κερδίσει την καρδιά του Φοίβου στο «Λόγω Τιμής». Αν και σπουδάζει ακόμη υποκριτική, έχει λάβει μέρος σε μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις ενώ φέτος συμμετέχει στην παράσταση Steel Magnolias (του Robert Harling) σε επιμέλεια σκηνοθεσίας Νέλλης Καρρά. Μια παράσταση που όπως λέει που ξεκίνησε ως πτυχιακή στη σχολή και τώρα ανεβαίνει στο σανίδι.

Η Ιόλη Χαραλαμπορούλου υποδύεται την Ηλέκτρα στο Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά
Η Ιόλη Χαραλαμπορούλου υποδύεται την Ηλέκτρα στο Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι αρκετά νέα, η Ιόλη μας εκμυστηρεύεται πως η σχέση με κάποιους από τους κολλητούς της μετρά ήδη 20 χρόνια. «Έτυχαν έτσι τα πράγματα που δέσαμε όταν ήμασταν παιδιά και κρατάμε μέχρι σήμερα» λέει χαρκατηριστικά και εύχεται αυτό που θα μείνει όσα χρόνια και αν περάσουν, να είναι μια βαθειά αγάπη. «Το να βλέπεις τον άλλο έξι μήνες μετά και να νιώθεις σαν να βρεθήκατε χθες έχει τεράστια σημασία. Πιστεύω στις "σχέσεις ζωής" λοιπόν κι έτσι φαντάζομαι τη σχέση μου μαζί τους», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Για εκείνη, τα τρία συστατικά που έκαναν και κάνουν το «Λόγω Τιμής» τόσο ξεχωριστό είναι τα εξής: «Η πολυπλοκότητα των χαρακτήρων, ο συνδυασμός του βάθους των σχέσεων με τη μεταβλητότητα τους και το ότι είναι γραμμένο με άφοβο συναίσθημα». Άλλωστε, η Ιόλη πιστεύει πως και σε 20 χρόνια από τώρα – ήτοι 40 από το πρώτο, πρώτο επεισόδιο της σειράς – πάλι για το «Λόγω Τιμής» θα μιλά με τις κολλητές της.

«Αν είχα πεθερά την Μαρία Ναυπλιώτου θα πηγαίναμε μαζί διακοπές στην Ανάφη»

Η Ηλέκτρα θα μπορούσε, σύμφωνα με το σενάριο του «Λόγω Τιμής» να έχει πεθερά τη Αλεξάνδρα, την οποία στη σειρά υποδύεται η Μαρία Ναυπλιώτου. Τι θα ήθελε όμως περισσότερο από κάθε τι να κάνουν μαζί ως... πεθερά και νύφη; «Αν είχα "πεθερά" τη Μαρία Ναυπλιώτου θα ήθελα να κάνω μαζί της διακοπές στην Ανάφη. Λατρεύω αυτό το νησί και την είχα δει εκεί κάποια καλοκαίρια πριν. Νομίζω θα ήταν ωραίο να ζούσαμε μαζί αυτό το κοινό μας σημείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ