Εστεμμένη μπαλαρίνα άφησε τη ζωή στη Νέα Υόρκη για να γίνει αγρότισσα -Η νέα της ζωή στο χωριό, με 7 παιδιά - iefimerida.gr

Εστεμμένη μπαλαρίνα άφησε τη ζωή στη Νέα Υόρκη για να γίνει αγρότισσα -Η νέα της ζωή στο χωριό, με 7 παιδιά

Η εστεμένη μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα
Φώτο: Ballerinafarm/ Instagram
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ

Άφησε την πολύβουη ζωή στη Νέα Υόρκη και έφτιαξε με το σύζυγο της μια αγροτική φάρμα στη Γιούτα.

Η Hannah Neeleman άφησε τη ζωή της ως μπαλαρίνα στην Νέα Υόρκη και μαζί με τον σύζυγο της, Daniel, δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια με εφτά παιδιά σε ένα επαρχιακό μέρος της Γιούτα. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην επαρχία για να φτιάξουν τη δική τους φάρμα όπου θα εκτρέφουν γουρούνια και ζει σε ένα υπέροχο λιτό σπίτι του περασμένου αιώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (ballerinafarm), που μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους, η μπαλαρίνα, που την περασμένη χρονιά κατάφερε να στεφθεί Mrs Utah, ανοίγει το σπίτι και τη φάρμα της στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δεν λείπουν οι φωτογραφίες με τα εφτά παιδιά και τον σύζυγο της. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει η Hannah μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό κόσμο, σαν να ζούμε την μοντέρνα εκδοχή της αμερικανικής σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι».

Αφήνοντας τη ζωή στη Νέα Υόρκη, η Hannah και ο Daniel, κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα: να γίνουν αγρότες και να λειτουργούν τη δική τους φάρμα. Στο όλο σκηνικό συνυπάρχουν αρμονικά τα εφτά παιδιά της οικογένειας όπου βοηθούν στο αγρόκτημα, στο άρμεγμα αγελάδων και φτιάχνουν πίτες και ψωμιά στην κουζίνα του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο δάσος.

εστεμμένη μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα με τον σύζυγο της Daniel.
Η Hannah και ο Daniel εγκατέλειψαν τη ζωή στη Νέα Υόρκη για να φτιάξουν τη δική τους φάρμα. Φώτο:Instagram/ballerina farm
η εστεμμένη μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα
Φώτο: Ballerinafarm/Instagram
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hannah, μέσα από τις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, μοιράζεται ιστορίες από την οικογένεια της, αλλά και τις απαιτητικές δουλειές που κάνουν στο αγρόκτημα. Το ζευγάρι που επέλεξε να αφήσει την πολύβουη ζωή της Νέας Υόρκης είχε ως όνειρο να αποκτήσει τη δική του φάρμα που θα εκτρέφουν γουρούνια και θα τα πουλάνε στους πελάτες έχοντας ως στάση ζωής «από το αγρόκτημα στο σπίτι σας».

Η ζωή στην επαρχία έχει κερδίσει την οικογένεια Neeleman που δείχνει να απολαμβάνει την απαιτητική καθημερινότητα που έχουν οι γεωργοί και οι αγρότες. Η Hannah από νωρίς το πρωί ετοιμάζει τα μεγαλύτερα παιδιά για το σχολείο, ο Daniel ασχολείται με την εκτροφή των γουρουνιών, τα παιδιά επιστρέφοντας στο σπίτι διαβάζουν και παίζουν στη φύση. Επίσης, η εστεμμένη μπαλαρίνα βρίσκει χρόνο να χορέψει μέσα στο σπίτι και ασχολείται με όλες τις δουλειές του σπιτιού και της φάρμας. Και μπορεί κατά καιρούς η Hannah να νοσταλγεί την πουτίγκα μπανάνας, τους μεγάλους δρόμους και το κινέζικο που τόσο απολάμβανε τα χρόνια που ζούσε στη Νέα Υόρκη, ωστόσο δεν αλλάζει με τίποτα τη σημερινή ζωή ως αγρότισσα σε ένα ορεινό μέρος της Γιούτα.

Η εστεμμένη μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα
Η Hannah μέσα στη φάρμα/ Φώτο: Instagram/ ballerinafarm

Η ζωή στη Νέα Υόρκη και η μετακόμιση στην ύπαιθρο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hannah μεγάλωσε στη Γιούτα και ως παιδί έκανε αθλήματα και μαθήματα χορού, ενώ τελειώνοντας το σχολείο κυνήγησε το όνειρο της: να γίνει μπαλαρίνα. Η ίδια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού μπαλέτου στο Juilliard School. Η ζωή της ήταν στρωμένη και προκαθορισμένη μέχρι την στιγμή που συνάντησε τον Daniel σε ένα αγώνα μπάσκετ. Εκείνος μεγαλωμένος στο Κονέκτικατ σπούδαζε ιστορία και το κρυφό του όνειρο ήταν να αποκτήσει μια φάρμα όπου θα γινόταν εκτροφέας γουρουνιών.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού, σε τρεις βδομάδες αρραβωνιάστηκαν και ένα μήνα μετά παντρεύτηκαν. Η Hannah ήταν μόλις 21 ετών όταν έγινε σύζυγος του Daniel και σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ένα μικρό διαμέρισμα, στη Νέα Υόρκη, είχε γίνει η φωλιά της ευτυχισμένης οικογένειας.

εστεμμένη μπαλαρίνα αγρότισσα παιδιά στη φάρμα
Τα παιδιά βοηθούν στιςαγροτικές δουλειές. Φώτο:Ballerinafarm/Instagram

Από την αρχή της έγγαμης ζωής η 21χρονη Hannah βρέθηκε αντιμέτωπη με όλες τις δουλειές του σπιτιού, το μαγείρεμα που όπως είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν γνώριζε ούτε τις βασικές συνταγές και το μεγάλωμα του πρώτου παιδιού. «Μόλις είχε στεγνώσει το μελάνι στο πιστοποιητικό γάμου μας, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα να μαγειρεύω. Ήμουν μια νιόπαντρη νύφη 21 ετών. Τρελά ερωτευμένοι, ο Ντάνιελ κι εγώ ζούσαμε στο Μανχάταν, ενώ τελείωνα το τελευταίο έτος της σχολής μου στο Juilliard School. Από τη μια στιγμή στην άλλη έγινα η βασίλισσα του σπιτιού μου και βάλθηκα να φτιάχνω 3 γεύματα την ημέρα. Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι είχα λίγες ικανότητες στην κουζίνα. Εκείνη την πρώτη χρονιά τρώγαμε μια μεγάλη δόση κατεψυγμένων προπαρασκευασμένων γευμάτων. Η κατανάλωσή τους ήταν απλή, η μεταφορά τους στο σπίτι μας ήταν μια δοκιμασία. Χωρίς αυτοκίνητο στην πόλη, κουβαλούσαμε στο σπίτι με το μετρό όσες περισσότερες σακούλες παντοπωλείου μπορούσαμε να κουβαλήσουμε. Φτάνοντας στη διεύθυνσή μας με κράμπες στα δάχτυλα και καυτά χέρια, μας υποδεχόταν μια εξαντλητική σκάλα που οδηγούσε στην ταπεινή μας κατοικία. Η εκμάθηση του μαγειρέματος απαιτεί χρόνο και εξάσκηση. Μετά από μια δεκαετία μελετητικών ωρών στην κουζίνα, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχω κατακτήσει το Έβερεστ, αλλά ευτυχώς έχουμε προχωρήσει» είχε γράψει πρόσφατα η ίδια που πλέον απολαμβάνει τη μαγειρική και πλέον μοιράζεται συνταγές με τους followers.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μετακόμισε στη Βραζιλία μιας και ο Daniel έπιασε δουλειά σε μια νεοσύστατη εταιρεία και η οικογένεια τους άρχισε να μεγαλώνει με την απόκτηση δύο ακόμα παιδιών. Τον ελεύθερο χρόνο τους αντί να απολαμβάνουν τις παραλίες της χώρας έψαχναν αγροκτήματα και ράντζα. Ο αγροτικός τρόπος ζωής άρχισε να γοητεύει ιδιαίτερα το ζευγάρι, το οποίο έψαχνε τρόπους έτσι ώστε να κυνηγήσει το όνειρο του και να αποκτήσει τη δική του φάρμα.

Η Hannah, μέσα από ένα post στο Instagram είχε αναφερθεί στα χρόνια όπου ζούσαν στη Βραζιλία και την αγάπη τους για την αγροτική ζωή. «Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Βραζιλία, η οικογένειά μας άρχισε να μεγαλώνει και αρχίσαμε να γοητευόμαστε από τα αγροκτήματα και τα ράντζα. Σταματούσαμε συνεχώς για να επιθεωρήσουμε κοπάδια βοοειδών από τον αυτοκινητόδρομο. Μας άρεσε να οδηγούμε εκτός πόλης τα Σαββατοκύριακα για να βυθιστούμε σε αγροτικές κωμοπόλεις. Φτάσαμε μάλιστα κοντά στο να αγοράσουμε μια φάρμα μελισσών με 40 κυψέλες. Τι μας συνέβαινε; Είχαμε ένα μικρόβιο που δεν μπορούσαμε να ξεφορτωθούμε. Θέλαμε να γίνουμε αγρότες. Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να αλλάξουμε το διαμέρισμά μας για ένα σπίτι με 2 στρέμματα βοσκότοπου. Εκτρέφαμε κοτόπουλα και κατσίκες και ερωτευτήκαμε τον τρόπο ζωής. Αρχίσαμε να ονειρευόμαστε τη μέρα που θα είχαμε τη δική μας μικρή φάρμα. Συζητούσαμε μέχρι αργά τη νύχτα για το τι είδος και πού θα θέλαμε να είναι το αγρόκτημα» είχε γράψει σε μια λεζάντα κάτω από κοινή τους φωτογραφία στα social media.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα με παιδιά στο σπίτι
Η Hannah απολαμβάνει να διαβάζει μετα παιδιά στο δωμάτιο με το μεγάλο παράθυρο που το λούζει το φως. Φώτο:Ballerinafarm/Instagram
η εστεμμένη μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα με οικογένεια
Η οικογένεια έχει πλέον εφτά παιδιά. Φώτο:Instagram/ Ballerinafarm

Από τις πρώτες επαφές που είχαν με την αγροτική ζωή ο Daniel είχε ενθουσιαστεί με τους χοίρους και μάλιστα λίγο μετά το γάμο τους είχε εκμυστηρευτεί στην Hannah πώς τον ενδιαφέρει πολύ η εκτροφή τους. «Θυμάμαι ένα ράντσο βοοειδών στην κεντρική Βραζιλία που επισκεφτήκαμε. Ενώ οι κτηνοτρόφοι μιλούσαν για τα κορυφαία βοοειδή τους, ο Daniel δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάζει τα γουρούνια. Υπήρχαν μαύρα γουρούνια σε όλο το βοσκοτόπι, που συνυπήρχαν αρμονικά με τις αγελάδες σε όμορφα πράσινα χωράφια, τσιμπολογώντας χόρτα και μελετώντας πεσμένους καρπούς. Δεν ήταν το δύσοσμο, πάντα βρώμικο και βρώμικο περιβάλλον στο οποίο βλέπαμε συνήθως τα γουρούνια και τους πήγαινε πολύ καλά. Σύντομα διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο για ένα σύστημα εναλλασσόμενου βοσκότοπου που μετακινούσε τα ζώα πριν το χορτάρι ταλαιπωρηθεί πολύ, διατηρώντας το χορτάρι πράσινο και αναπτυσσόμενο. Έτσι, ο Daniel αποφάσισε ότι ήθελε να εκτρέφει γουρούνια. Ελεύθερης βοσκής και με χορτάρι. Κάθε φορά που επιστρέφαμε για να επισκεφτούμε τους γονείς μας στις ΗΠΑ, πάντα παίρναμε μερικές μέρες για να ψάξουμε για φάρμες προς πώληση. Αφού τελείωσε ο χρόνος μας στη Βραζιλία, επιστρέψαμε στις ΗΠΑ και μετά από πολλή αναζήτηση βρήκαμε ένα αγρόκτημα. Ρέματα, βοσκοτόπια, βουνά, πηγές - μπορούσαμε να το δούμε!» είχε γράψει με ενθουσιασμό στο Instagram η Hannah για την νέα τους ζωή ως αγρότες που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρόνια και τότε ήταν ακόμα αρχάριοι.

Η νέα ζωή στη φάρμα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hannah με τον Daniel και τα παιδιά τους, μετά από αναζήτηση, βρήκαν το ιδανικό σπίτι στην εξοχή της Γιούτα. Μια παλιά κατοικία του 1922 επισκευάστηκε, διατηρώντας κάποια από τα βασικά της χαρακτηριστικά, όπως τα ξύλινα πατώματα, ενώ έγιναν αλλαγές παντρεύοντας διακοσμητικά το χτες με το σήμερα. Η κουζίνα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το περιβάλλον και τις ανάγκες μιας οικογένειας αγροτών, τα μεγάλα παράθυρα δίνουν περισσότερο φως στο σπίτι και φυσικά έχουν αποφύγει τα κλιματιστικά μιας και έχουν το φυσικό αεράκι της εξοχής. Πολλές φορές η Hannah έχει αναφερθεί στα ξύλινα πατώματα του σπιτιού που τρίζουν, ειδικά όταν κάνει μπαλέτο, αλλά είναι σήμα- κατατεθέν της αγροκατοικίας που πρωτοφτιάχτηκε τον περασμένο αιώνα. «Δεν έχουμε τηλεόραση, κλιματισμό ούτε φούρνο μικροκυμάτων. Απλοί λόγοι: Το μεγάλο υψόμετρο και οι δροσερές καλοκαιρινές νύχτες κρατούν τη ζέστη στιγμιαία, η πάντα ζεστή κουζίνα μου αναπαράγει τη λειτουργικότητα ενός φούρνου μικροκυμάτων. Το σπίτι στο ράντσο είναι ένα ήσυχο μέρος που με υπερηφάνεια αποκαλώ φωλιά μου» έχει σχολιάσει η ίδια για το αγαπημένο της σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από 8 χιονοδρομικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής.

η μπαλαρίνα που έγινεαγρότισσα πίτα με παιδιά στην κουζίνα
Η Hannah ετοιμάζει πίτα με βοηθούς τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας. Φώτο:Ballerinafarm/Instagram
μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα η κουζίνα του σπιτιού
Η κουζίνα της αγροκατοικίας. Φώτο:Ballerinafarm/Instagram

Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται η φάρμα με τα ζώα, ενώ μέσα στην καθημερινότητα τους απολαμβάνουν να δείχνουν stories με τις εργασίες. Η Hannah, ακόμα και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνήθιζε να αρμέγει τις αγελάδες για να πίνουν τα παιδιά φρέσκο γάλα, να φτιάχνουν προϊόντα όπως τυριά, βούτυρο και να βάζουν μέσα στις σπιτικές συνταγές που φτιάχνουν όλοι μαζί γύρω από το μεγάλο ξύλινο τραπέζι μέσα στην κουζίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως έχει περιγράψει το ζευγάρι δεν ήταν εύκολη υπόθεση να στήσουν τη φάρμα του εκτρέφοντας (κυρίως) γουρούνια, ούτε να γίνουν γεωργοί. Οι δυο τους αποφάσισαν πριν πέντε χρόνια να κάνουν τη γεωργία και την κτηνοτροφία δουλειά πλήρους απασχόλησης. Το πλεονέκτημα, το πρώτο διάστημα, ήταν πως πρόκειται για μια μικρή νεοσύστατη επιχείρηση και όλες τις αποφάσεις τις έπαιρναν οι δυο τους. Μάλιστα, τα δύο πρώτα χρόνια είχαν κρατήσει την πρωινή τους δουλειά και τα βράδια, παρόλο την κούραση τους και το μεγάλωμα των παιδιών, εργάζονταν στο αγρόκτημα.

Όταν η Hannah και ο Daniel αγόρασαν το πρώτους μικρό αγρόκτημα πήγαν με χαρά στο πλησιέστερο κατάστημα αγροτικών ειδών για να αγοράσουν τα απαραίτητα: μπότες, φόρμες, γάντια και ψάθινα καπέλα. Μέχρι τότε, όπως έχει αναφέρει η εστεμμένη μπαλαρίνα και αγρότισσα, δεν είχαν ούτε σκύλο, ούτε γάτα, ούτε καν χρυσόψαρο παρά μονάχα 4 παιδιά κάτω των πέντε ετών. Ήταν 21 Μαΐου του 2017 όταν αγόρασαν το αγρόκτημα και ο αδερφός της Hannah επέμενε να το ονομάσουν «Ballerina Farm». Λίγα χρόνια αργότερα κατάφεραν να μετακομίσουν σε μεγαλύτερης έκτασης αγρόκτημα μιας και η παραγωγή έχει αυξηθεί πάρα πολύ.

μπαλαρίνα που έγινε αγρότισσα αρμέγει αγελάδες
Η Hannah αρμέγει καθημερινά τις αγελάδες. Φώτο:ballerinafarm/Instagram
η μπαλαρίνα που έγινε αγρότοισσα κάνει μπαλέτο στη φύση
Εντυωπσιακές φιγούρες από την πρώην μπαλαρίνα που προτίμησε να ασχοληθεί με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Φώτο:Ballerinafarm/Instagram
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι έχει στήσει μια επιχείρηση στο διαδίκτυο όπου πουλάει τα δικά του προϊόντα και έχει ως motto «κρέας από το αγρόκτημα μας στη πόρτα σας». Μέσα από την ιστοσελίδα της επιχείρησης τους τα προϊόντα τους ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ενώ φτιάχνουν και έξυπνα κουτιά κρέατος με τις αγαπημένες επιλογές των πελατών τους. Εκτός από κρέας υπάρχουν επιλογές και για άλλα προϊόντα, όπως σπιτικό ψωμί με προζύμι, κουτιά με κρουασάν και μπισκότα, μείγμα μπαχαρικών, αλλά και αξεσουάρ κουζίνα όπως ξύλινες κουτάλες, ποδιές, κούπα με τη φίρμα και μπλούζες.

μπαλαρίνα που έγινεαγρότισσα με παιδιά
Μια χαρούμενη οικογένεια. Φώτο: Ballerinafarm/Instagram

Η αγρότισσα που στέφθηκε Mrs Utah

Η Hannah, την περσινή χρονιά, αποφάσισε να αφήσει για ένα μικρό διάστημα τη ζωή στη φάρμα και να δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία για παντρεμένες στη Γιούτα. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που θα περπατούσε στη πασαρέλα με ψηλοτάκουνα πέδιλα, καθώς τη χρονιά που γνώρισε τον Daniel, είχε δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία Miss New York. Έτσι, η Hannah άφησε στην άκρη τις φόρμες και τις γαλότσες, τα παιδιά έμειναν στο αγρόκτημα με τον μπαμπά τους κι εκείνη διεκδίκησε και κατάφερε να φορέσει το πολυπόθητο στέμμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως την περίοδο που πήρε μέρος στα καλλιστεία, που πραγματοποιήθηκαν στο Λας Βέγκας, ήταν έγκυος στο έβδομο παιδί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
εστεμμένη μπαλαρίνα έγινε αγρότισσα καλλιστεία
Συμμετείχεστα καλλιστεία την περίοδο που ήταν έγκυος στο έβδομο παιδί της. Φώτο:Ballerinafarm/Instagram

Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Mrs Utah έδωσε αγώνα προκειμένου να γνωρίσει ο κόσμος την αγροτική ζωή, τις καλλιέργειες και να τους φέρει κοντά με τη φιλοσοφία του τρώμε «από τη φάρμα στο τραπέζι». «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τεχνολογία μου επέτρεψαν να μοιραστώ το μήνυμά μου με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να ενθαρρύνω τους άλλους να συνδεθούν και να γνωρίσουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα και να αγοράζουν τρόφιμα από παραγωγούς που γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Υπάρχει κάτι τόσο ικανοποιητικό στο να τρως τρόφιμα κατευθείαν από μια φάρμα που γνωρίζεις» είχε γράψει η ίδια σε post της λίγο πριν παραδώσει τον τίτλο στην επόμενη εστεμμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ