Μιχάλης Σαράντης: «Θέλω πολύ να δω πώς θα είναι να είμαι μπαμπάς. Αλλά ακόμα αισθάνομαι γιος»

Ο Μιχάλης Σαράντης/Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Εκπέμπει μια ευγένεια κι έναν ρομαντισμό. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει στον Κεραμεικό. Είναι 33 χρόνων.

«Μεγάλωσα μέσα σε μια ζεστή και αγαπημένη οικογένεια και το ίδια ζεστά είμαστε ακόμα, ίσως ακόμα πιο πολύ. Ο πατέρας και η μάνα μου είχαν πλεκτήριο παραγωγής υφασμάτων. Ζήσαμε και πολύ καλές και πολύ κακές φάσεις με την δουλειά τους. Ημουν ένα άσχημο παιδί, έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Με τα κορίτσια ήμουν μια χαρά αλλά όχι όπως οι γόηδες του σχολείου. Ούτε ψηλός ήμουν. Ως την πρώτη γυμνασίου ήμουν τάπας. Ένα καλοκαίρι που πήγα στο χωριό, γύρισα είκοσι πόντους ψηλότερος. Τρελάθηκαν όλοι κι εγώ μαζί».

«Αν δω ότι το κορίτσι μου είναι σε μια διαδικασία που παιδεύεται γιατί έχει ερωτευτεί έναν άλλον, χωρίς να έχει κάνει τίποτα μαζί του, μπορεί να πάθω και πανικό. Όχι μπορεί, θα πάθω πανικό. Θα προσπαθήσω να εξετάσω γιατί συνέβη αυτό. Ναι μεν δεν είμαστε μονογαμικά όντα, αλλά κάνεις μια συμφωνία με έναν άλλον και κυρίως με τον εαυτό σου. Το θέμα είναι πώς συμπεριφέρεσαι εσύ στον εαυτό σου. Εγώ του λέω αλήθειες, σε ενοχικό βαθμό, σε ψυχαναγκαστικά ενοχικό βαθμό. Παιδεύομαι, συνέχεια…»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μιχάλη Σαράντη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιχάλης Σαράντης συνέντευξη bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ