Απίστευτο: Δείτε πόσα εκατομμύρια διεκδικούν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι με το νέο τους brand - iefimerida.gr

Απίστευτο: Δείτε πόσα εκατομμύρια διεκδικούν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι με το νέο τους brand

Μέγκαν μαρκλ και πρίγκιπας χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φεύγουν με... σχέδιο από τα ανάκτορα / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο ως αυθόρμητη και απερίσκεπτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη θέση τους στη βασιλική οικογένεια.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είχαν κατοχυρώσει τον τίτλο Sussex Royal σε περισσότερα από 100 είδη, όπως μολύβια, κάλτσες και σελιδοδείκτες, ήδη πριν από 6 μήνες. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν ιδιωτική περιουσία περίπου 34 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσουν την νέα τους ζωή μετά την αποχώρησή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά μπορούν να κερδίσουν τεράστια ποσά αν κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις.

Πόσα εκατομμύρια μπορούν να βγάλουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

Η εταιρεία Sussex Royal έχει ήδη τη δική της ιστοσελίδα (Sussexroyal.com), την οποία ανέβασαν αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους.

Διαβάστε στο economistas πόσα εκατομμύρια κερδών διεκδικούν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι από τη νέα τους εταιρεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ