Μακόλεϊ Κάλκιν: Από το «Μόνος στο Σπίτι» και την απόλυτη δόξα, στις εξαρτήσεις -Η πολυτάραχη ζωή του - iefimerida.gr

Μακόλεϊ Κάλκιν: Από το «Μόνος στο Σπίτι» και την απόλυτη δόξα, στις εξαρτήσεις -Η πολυτάραχη ζωή του

Μακόλεϊ Κάλκιν
Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν 31 χρόνια, ο Κέβιν Μακάλιστερ, κατά κόσμον Μακόλεϊ Κάλκιν κέρδισε τις καρδιές των θεατών στην ταινία «Μόνος στο σπίτι»

Για κάποια χρόνια ο Μακόλεϊ είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα, έβγαλε μια περιουσία, έχασε όμως την παιδική του ηλικία. «Πρέπει να μεγαλώσω», είχε εξομολογηθεί σε μια συνέντευξή του στην New York το 2006, «Ή μάλλον, να μικρύνω. Νομίζω ότι μάλλον αυτό θα ήταν πιο κατάλληλο».

Κι είχε δίκιο, αφού μέσα σε έξι χρόνια γύρισε 14 ταινίες, έλειπε συνέχεια από το σπίτι του, παράτησε το σχολείο και ζούσε μια μη φυσιολογική ζωή για ένα παιδί της ηλικίας του, που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Μάλιστα για τον ρόλο στην ταινία «Το Κορίτσι μου» έλαβε αμοιβή ένα εκατομμύριο δολάρια, ποσό-ρεκόρ για έναν ανήλικο ηθοποιό, μόλις 11 ετών.

Έτσι, μόλις έφτασε 14 χρόνων κι ενώ ήδη θεωρούταν το σημαντικότερο παιδί-ηθοποιός μετά τη Σίρλεϊ Τεμπλ, αποφάσισε κόντρα στις επιθυμίες της οικογένειάς του, που τον έβλεπε ως πηγή εισοδήματος, να εγκαταλείψει την υποκριτική.

Διαβάστε την ιστορία του Μακόλεϊ Κάλκιν στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ