LVMH: Τα δεκάδες κορυφαία brands που έχει στην κατοχή του ο μεγιστάνας Αρνό (πρόσθεσε και την Tiffany) - iefimerida.gr

LVMH: Τα δεκάδες κορυφαία brands που έχει στην κατοχή του ο μεγιστάνας Αρνό (πρόσθεσε και την Tiffany)

Louis Vuitton
Louis Vuitton: Ο κολοσσός των κολοσσών / Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Louis Vuitton και ο Μπερνάρ Αρνό αυξάνονται. Ή καλύτερα επεκτείνονται. Από σήμερα η Tiffany & Co ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της LVMH έναντι 16,2 δισ. δολαρίων.

Ο Μπερνάρ Αρνό απόλαυσε πρωινό στα... Tiffany σήμερα το πρωί, καθώς έκλεισε το deal με την αμερικανική εταιρεία κοσμημάτων. Και έτσι από σήμερα ο Γάλλος μεγιστάνας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι στο portfolio της LVMH συγκαταλέγεται ένα από τα πιο γκλαμ brands κοσμημάτων, αυτό των Tiffany.

Δεκάδες πολυτελή brands στο χαρτοφυλάκιο του Αρνό

Τα διάσημα οινοπνευματί κουτιά με τα εκπληκτικά κοσμήματα πόθο εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο ανήκουν πλέον στο χαρτοφυλάκιο του Γάλλου μεγιστάνα, του πιο πλούσιου Ευρωπαίου και ενός εκ των πλουσιοτέρων ανθρώπων στον κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο economistas.gr και τη λίστα με τα brands που απαρτίζουν το χαρτοφυλάκιο του Αρνό και τον κολοσσό LVMH.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ louis vuitton Tiffany
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ