Koch: Η πανίσχυρη οικογένεια που ελέγχει τις ΗΠΑ, με τη μυστικοπαθή επιχείρηση της οποίας προϊόντα χρησιμοποιούμε όλοι - iefimerida.gr

Koch: Η πανίσχυρη οικογένεια που ελέγχει τις ΗΠΑ, με τη μυστικοπαθή επιχείρηση της οποίας προϊόντα χρησιμοποιούμε όλοι

Ντέιβιντ Κοχ
Η ιστορία των αδελφών Koch
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία 79 ετών και ενώ είχε νοσήσει από καρκίνο πριν από 27 χρόνια, ο Ντέιβιντ Κοχ άφησε την περασμένη εβδομάδα την τελευταία του πνοή. Ηταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με τον τζίρο της εταιρείας του, την οποία είχε μαζί με τον αδελφό του Τσαρλς, να ξεπερνά αυτόν του Facebook, της Goldman Sachs και πολλών άλλων κολοσσών.

Η εταιρεία τους, ωστόσο, Koch Industries, αν και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο, είναι μία από τις πιο μυστικοπαθείς και σίγουρα μια επιχείρηση με μεγάλη επιρροή στις ΗΠΑ, που εν πολλοίς καθόριζε την ατζέντα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Πώς όμως τα δύο αδέλφια έκαναν αυτή την τεράστια περιουσία που συνδυαστικά (και των δύο μαζί δηλαδή) ξεπερνά ακόμη και αυτή του Μπιλ Γκέιτς; Η πηγή του πλούτου της οικογένειας Κοχ δεν είναι ευρέως γνωστή, όπως συμβαίνει με άλλους δισεκατομμυριούχους, και αυτό γιατί απλά κανείς δεν αγοράζει προϊόντα με την ταμπέλα Koch. Χρησιμοποιούν, όμως, σχεδόν όλοι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από την Koch.

Πώς έχτισαν την αυτοκρατορία Koch

Διαβάστε όλη την ιστορία της οικογένειας Κοχ, γιατί θεωρείται από τις πιο μυστικοπαθείς, πώς έχτισαν τον κολοσσό Koch και τι προϊόντα παράγουν στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιχείρηση success story
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ