Το καταραμένο «κλαμπ των 27» -Ποιοι διάσημοι ροκ σταρ έφυγαν πρόωρα σε αυτή την ηλικία - iefimerida.gr

Το καταραμένο «κλαμπ των 27» -Ποιοι διάσημοι ροκ σταρ έφυγαν πρόωρα σε αυτή την ηλικία

Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
Τζιμ Μόρισον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμπτωση ή κατάρα που στοιχειώνει τους μουσικούς; Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι σταρ που κυριολεκτικά τρέμουν την ηλικία των 27 χρόνων, κι όχι άδικα, αφού πολλά μεγάλα ταλέντα έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή ακριβώς τότε.

Μάλιστα μετά από την αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν, η θεωρία της κατάρας άρχισε να κερδίζει έδαφος, απασχολώντας μέχρι τους επιστήμονες που προσπάθησαν να δώσουν μια εξήγηση σε τους τραγικούς θανάτους.

Έτσι το 2011, Βρετανοί ερευνητές μελέτησαν την ιστορία 1.500 ερμηνευτών σε διάστημα 40 ετών, συγκρίνοντας τον μέσο όρο ζωής των ροκ σταρ με αυτούς που δεν ανήκαν στην ίδια κατηγορία, το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η κατάρα της «Λέσχης των 27» είχε ιδιαιτέρως αγχώσει τον τελευταίο χρόνο και την -28χρονη πλέον- τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο Apple’s New Music Daily Radio.

Δείτε ποιοι ροκ σταρ πέθαναν στα 27 τους στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλικία θάνατος ροκ σταρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ