Δέσποινα Μοίρου: Η νέα ζωή στην Αμερική, οι ταινίες και ο αρραβώνας με τον Σκοτ Πέιτζ -Συνέντευξη στο iefimerida - iefimerida.gr

Δέσποινα Μοίρου: Η νέα ζωή στην Αμερική, οι ταινίες και ο αρραβώνας με τον Σκοτ Πέιτζ -Συνέντευξη στο iefimerida

Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου ανοίγει τα χαρτιά της στο iefimerida
Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου ανοίγει τα χαρτιά της στο iefimerida

Το όνειρο της ζει η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου, καθώς η ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε «Tango Shalom», έφτασε στο κατώφλι των Οσκαρ.

Με καταγωγή από το Σουφλί, η ταλαντούχα ηθοποιός διένυσε μια μακρά πορεία, από τον Έβρο και τη συμμετοχή σε ελληνικές παραγωγές, μέχρι κορυφαίες ταινίες του Χόλιγουντ!

Με το «Tango Shalom», μια ταινία θρησκευτικού και φιλειρηνικού περιεχομένου στην οποία παίζει μια συντηρητική Εβραία, φάνηκε ότι η καταξίωση εκπληρώθηκε, αφού η ταινία έχει αποσπάσει ήδη 23 βραβεία παγκοσμίως. Η ταινία περιλήφθηκε στις 200 υποψήφιες για το μεγάλο βραβείο του κινηματογράφου, τη μεγάλη λίστα των Οσκαρ, όπως αποκαλείται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως μέλος πια της Ακαδημίας των Όσκαρ -δηλαδή με δικαίωμα ψήφου στα βραβεία, η Δέσποινα Μοίρου κάθε άλλο παρά ξεχνά την καταγωγή της, αφού μιλάει για αυτήν όπου σταθεί και βρεθεί.

Η ίδια, μπορεί να υποδυθεί με την ίδια επιτυχία μια πλειάδα ρόλων, από τη Σοφία Λόρεν, μέχρι τη μάχιμη αστυνομικό, τον Έλτον Τζον και τη μοιραία γυναίκα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το μεγάλο της πάθος, το Stand up Comedy, να βελτιώνει διαρκώς τις υποκριτικές της ικανότητες, όσο και την επαφή της με το κοινό, η Δέσποινα Μοίρου πρόσφατα υποδύθηκε τον Έλτον Τζον στην ταινία «Life in a day» (σκηνοθέτης ο David Cronenberg).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτή την παραγωγή, η συνεργασία της με τον Sir Ridley Scott, του θρυλικού συγκροτήματος των Pink Floyd, οδήγησε σε… αρραβώνα, μεταξύ των δύο και σύντομα αναμένεται να ενωθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου, που αλλού, στο Σουφλί!

Η ίδια, άλλωστε, εγκαινίασε και την τιμητική έκθεση των Pink Floyd, πρόσφατα, στο Λος Άντζελες.

Το iefimerida.gr τη συνάντησε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της στη χώρα μας και είχαμε μια συζήτηση επί παντός:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς έφτασε στο Χόλιγουντ και στην υποψηφιότητα των Όσκαρ, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της, τι σημαίνει για αυτήν η ιδιαίτερη πατρίδα της, αλλά κι ο αρραβώνας με τον Ridley Scott; Και πώς «ζει» το άλλο της μεγάλο πάθος, την αστρονομία (έχει λάβει σχετικό πτυχίο) και ποιοι είναι οι «ήρωές» της σε αυτόν τον τομέα;

Δείτε τη συνέντευξη της Δέσποινας Μοίρου στο iefimerida.gr:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ