Η τελευταία μπύρα 87χρονου στο νοσοκομείο -Η φωτογραφία που συγκλόνισε το διαδίκτυο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η τελευταία μπύρα 87χρονου στο νοσοκομείο -Η φωτογραφία που συγκλόνισε το διαδίκτυο [εικόνα]

Η εικόνα που «λύγισε» το διαδίκτυο
Η εικόνα που «λύγισε» το διαδίκτυο -Φωτογραφία: twitter/ @AdamSchemm
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρου του διαδικτύου κάνει μια συγκινητική φωτογραφία με έναν 87χρονο να μοιράζεται μια τελευταία μπύρα, δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.

Παιδιά και εγγόνια στέκονται στο πλευρό του 87χρονου, Νόρμπερτ Σεμ από το Απλετον του Ουισκόνσιν και απολαμβάνουν το ποτό τους, αναπολώντας τις στιγμές που έζησαν μαζί. Τη σχετική φωτογραφία που έγινε αργότερα viral τράβηξε ο γιος του 87χρονου, Τομ και την έστειλε στο «οικογενειακό» Whatsapp.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νόρμπερτ άφησε την τελευταία του πνοή και τότε ο εγγονός του αποφάσισε να δημοσιεύει στα social media την φωτογραφία από αυτή την ξεχωριστή στιγμή που έζησε με τον παππού του.

«Ο παππούς μου ήταν σχεδόν πάντα υγιής όσο ζούσε. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο ένιωσε ότι το τέλος πλησιάζει. Κάλεσε τα εγγόνια γύρω του για να τους πει ότι δεν αισθάνεται πια καλά. Βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία την Τρίτη το βράδυ και μετά πέθανε. Επασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου», έγραψε στα social media o Ανταμ, εγγονός του 87χρονου.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η οικογένεια δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων στα οποία άγνωστοι εξέφραζαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του 87χρονου Νόρμπερτ, αλλά την συγκίνησή τους βλέποντας στην φωτογραφία. Μέχρι στιγμής η εν λόγω φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4.000 σχόλια, 30.000 retweets και 317.000 favs.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηλικιωμένος Μπύρα νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ