Μια διαφορετική ιστορία αγάπης: Γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο -Και οι δύο υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση καρδιάς την ίδια ημέρα - iefimerida.gr

Μια διαφορετική ιστορία αγάπης: Γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο -Και οι δύο υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση καρδιάς την ίδια ημέρα

Η Taylor και ο Collin παντρεύτηκαν το 2019 και έκτοτε έχουν εγκατασταθεί στο Maryland
Η Taylor και ο Collin παντρεύτηκαν το 2019 και έκτοτε έχουν εγκατασταθεί στο Maryland / Φωτογραφία: Instagram / Collin Kobelja
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Taylor Givens και ο Collin Kobelja είναι ένα ξεχωριστό ζευγάρι, καθώς βρήκαν την αγάπη σε ένα απίθανο μέρος: στην αίθουσα ανάνηψης του νοσοκομείου.

Το ζευγάρι δήλωσε στο CBS News ότι και οι δύο έκαναν μεταμόσχευση καρδιάς την ίδια ημέρα στο νοσοκομείο Inova Fairfax, στη Βιρτζίνια, το 2011.

Η Givens, σήμερα 29 ετών, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς αφού διαγνώστηκε με ιογενή μυοκαρδιοπάθεια, ενώ ο Kobelja, σήμερα 34 ετών, περνούσε τη δεύτερη μεταμόσχευσή του, αφού γεννήθηκε με μια χρόνια καρδιακή πάθηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Taylor Givens και ο Collin Kobelja
Η Taylor Givens και ο Collin Kobelja

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις τους, η Givens και ο Kobelja τοποθετήθηκαν σε γειτονικά δωμάτια για τη φροντίδα της ανάρρωσής τους.

«Δεν υπήρχαν πραγματικά ρομαντικές σπίθες στην αρχή, επειδή ήμασταν και οι δύο δυστυχισμένοι» θυμήθηκε η Givens, μιλώντας στο CBS News.

Ωστόσο, η Givens και ο Kobelja τελικά επανασυνδέθηκαν στην πέμπτη επέτειο των μεταμοσχεύσεών τους, καθώς εκείνη επισκέφθηκε τους γιατρούς στο νοσοκομείο.

Ενώ βρισκόταν στην πόλη, ο Kobelja επικοινώνησε με την Givens και οι δυο τους βγήκαν για δείπνο, όπου γνωρίστηκαν καλύτερα εκτός των τειχών ενός νοσοκομείου. Επειδή είχαν υποβληθεί και οι δύο σε μεταμόσχευση καρδιάς, το ζευγάρι διαπίστωσε ότι είχαν ήδη κοινή κατανόηση για το τι περνούσε ο άλλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν χαριτωμένο γιατί έπρεπε να παίρνουμε τα φάρμακά μας την ίδια ώρα, το ίδιο φάρμακο», θυμάται η Givens. «Ένιωσα σίγουρα μια σπίθα και δεν το περίμενα καθόλου αυτό».

Η Givens και ο Kobelja παντρεύτηκαν το 2019. Τώρα ζουν στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Το ζευγάρι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις με την υγεία του. Ο Kobelja υποβλήθηκε πέρυσι στην τέταρτη μεταμόσχευση καρδιάς και η Givens βρίσκεται σε ύφεση από λέμφωμα.

Ωστόσο, και οι δύο συμφωνούν ότι το να έχουν ο ένας τον άλλον έχει κάνει την αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών ευκολότερη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουμε περάσει και οι δύο ουσιαστικά μία από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να περάσει κανείς στη ζωή», δήλωσε ο Kobelja. «Σίγουρα νιώθουμε ότι οτιδήποτε άλλο μας ρίξει η ζωή, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ