Αντίνοος Αλμπάνης: «Σέβομαι τους ανθρώπους που στρέφονται προς την Εκκλησία, αλλά εγώ στρέφομαι προς τους φίλους μου»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης/ Φωτογραφία; Πάνος Μάλλιαρης

O Aντίνοος Αλμπάνης, όταν ήταν παιδί, ήθελε να μην μεγαλώσει ποτέ. Μέσα του, έχει καταφέρει να μην συμβεί αυτό. Σε ένα καφενείο, βγαλμένο από παλιό ελληνικό κινηματογράφο, αφηγήθηκε την ζωή του σαν ταινία.

Τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα βήματα στην καριέρα του, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, η ενασχόληση με την εκφώνηση σε επαγγελματικό επίπεδο και άγνωστες πτυχές της ζωής του για τις οποίες μιλά για πρώτη φορά: όλα αυτά σε μια εξομολόγηση με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του: «Μέναμε σε ένα όμορφο σπίτι στην Καλλιθέα. Yπήρχε πολλή αγάπη. Ο πατέρας μου εργαζόταν στην βαριά βιομηχανία και αλλάζαμε πόλεις. Ημουν ένα ανήσυχο παιδί, όχι εύκολος έφηβος. Τους ταλαιπώρησα τους δικούς μου. (...) Όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με την υποκριτική, κάνω και εκφωνήσεις.Η άλλη μου επαγγελματική ιδιότητα είναι επαγγελματίας εκφωνητής. Είχα την πολυτέλεια να έχω ένα εισόδημα από τις διαφημίσεις, το οποίο μου έδινε την δυνατότητα να είμαι πιο επιλεκτικός στο κομμάτι της υποκριτικής. Είμαι πλέον στη διαφήμιση από το 2002, με μεγάλο πια πελατολόγιο».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντίνοος Αλμπάνης συνέντευξη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ