Η Αντρεα του «Μπέβερλι Χιλς» και ο Ελληνας πατέρας της -Την εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 6 μηνών - iefimerida.gr

Η Αντρεα του «Μπέβερλι Χιλς» και ο Ελληνας πατέρας της -Την εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 6 μηνών

Οι ηθοποιοί της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»
Οι ηθοποιοί της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της επανένωσης των ηθοποιών που πρωταγωνίστησαν στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», αλλά και ο αιφνίδιος θάνατος του Λουκ Πέρι κάνουν την εφηβική σειρά των '90s πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα δούμε ξανά στο έξι επεισοδίων reunion του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», που όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι, βρίσκεται και η Γκαμπριέλ Καρτήρις. Ισως τη γνωρίζετε με το όνομά της στη σειρά. Υποδύθηκε την Αντρεα, το «φυτό» της τάξης που ήταν ερωτευμένη με τον Μπράντον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το καστ του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»
Το καστ του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Το όνομα της ηθοποιού μας φάνηκε γνώριμο και έτσι αναζητήσαμε περισσότερα για την καταγωγή της. Επειτα από μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο, χτυπήσαμε διάνα. Η Καρτήρις έχει ελληνικές ρίζες, αφού ο πατέρας της Ερνεστ Καρτέρις προέρχεται από ελληνική οικογένεια.

Η Αντρεα και οι ψυχρές σχέσεις με τον Ελληνα πατέρα της

Η Γκαμπριέλ γεννήθηκε στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, μαζί με τον δίδυμο αδερφό της Τζέιμς. Τα δίδυμα ήταν τα μόνα παιδιά του ιδιοκτήτη εστιατορίου Ερνεστ Καρτήρις και της γυναίκας του, Μαρλέν. Ο γάμος του ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία με την εβραϊκής καταγωγής μητέρα της πρωταγωνίστριας στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δεν κράτησε πολύ.

Χώρισαν όταν τα παιδιά τους ήταν μόλις 6 μηνών, με τη μητέρα τους να ξεκινά μια καινούρια ζωή στο Σαν Φρανσίσκο όπου άνοιξε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων. Οι παππούδες της, από την πλευρά της μητέρας της, μετακόμισαν μαζί τους για να βοηθήσουν τη Μαρλέν να μεγαλώσει τα δίδυμα. Η Γκαμπριέλ δεν είδε τον πατέρα της για πάρα πολλά χρόνια από τότε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κέλι, Στίβεν, Αντρεα, Ντίλαν, Μπράντον και Μπρέντα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χίλς»
Κέλι, Στίβεν, Αντρεα, Ντίλαν, Μπράντον και Μπρέντα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χίλς»

Ο Ερνεστ γύρισε και πάλι στην οικογένειά του, όταν η Αντρεα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» βρισκόταν στην εφηβεία πια. Μπορεί να μην τα βρήκε ξανά με τη μητέρα της Καρτέρις, όμως προσπάθησε να είναι εκεί, έστω και μετά από χρόνια, για τα παιδιά του. Η Γκαμπριέλ δεν είδε με καλό μάτι την επιστροφή του πατέρα της, που κατηγορούσε πάντα πως την εγκατέλειψε όταν ήταν ακόμη μωρό.

Ο Ερνεστ Καρτέρις πατέρας της Γκαμπριέλ Καρτέρις που πρωταγωνίστησε στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»
Ο Ερνεστ Καρτέρις πατέρας της Γκαμπριέλ Καρτέρις που πρωταγωνίστησε στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

«Μόνο τώρα μπορώ να πω πως πια είμαστε πραγματικοί φίλοι» θα δηλώσει πολύ αργότερα για τον πατέρα της, η ηθοποιός του σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Ο Ερνεστ Καρτήρις πέθανε το 2008, έχοντας αποκαταστήσει όπως φαίνεται τις σχέσεις του με την διάσημη κόρη του, αλλά και τον δίδυμο αδερφό της, που όπως διαβάζουμε, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας, διατηρώντας βιοτεχνία παιδικών ενδυμάτων στο Σαν Φρανσίσκο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ελληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου, πατέρας της διάσημης ηθοποιού

Ο Ερνεστ Καρτήρις ήταν ο μοναδικός γιος της οικογένειας Καρτήρη. Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1936 στη Λίν της Μασαχουσέτης. Είχε τέσσερις αδερφές, την Αλίκη, την Οντρεϊ, την Κάθριν και την Αν. Ο πατέρας του Τζέιμς, το όνομα του οποίου έδωσε στον μοναχογιό του, γεννήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα στην Ελλάδα. Η μητέρα του Ελένη, γεννήθηκε το 1906 και εκείνη στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές από ποιο μέρος της χώρας μας έφυγαν πρόσφυγες στην Αμερική.

Φωτογραφία του Ερνεστ Καρτέρις πατέρα της τηλεοπτικής Αντρεα από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»
Φωτογραφία του Ερνεστ Καρτήρις πατέρα της τηλεοπτικής Αντρεα από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Οπως πολλοί Ελληνες της ομογένειας ασχολήθηκε με την εστίαση και διατηρούσε εστιατόριο στην πόλη Προβινστάουν από το 1980 ως και το 1986. Μετέφερε την επιχείρησή του την επόμενη χρονιά στο Σαντκάστλ. Πέθανε το Νοέμβριο του 2008 σε ηλικία 72 ετών.

Η Γκαμπριέλ Καρτέρις με την Lady Gaga στα βραβεία του σωματείου ηθοποιών SAGA Awards
Η Γκαμπριέλ Καρτήρις με την Lady Gaga στα βραβεία του σωματείου ηθοποιών SAGA Awards / Φωτογραφία: AP Images
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γκαμπριέλ Καρτήρις δεν κατάφερε να κάνει κάποια άλλη μεγάλη επιτυχία αφότου αποχώρησε από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Ασχολήθηκε ενεργά με το σωματείο ηθοποιών στην Αμερική, του οποίου και είναι πλέον πρόεδρος. Την Τετάρτη, η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία με όλους τους ηθοποιούς που θα βρεθούν και πάλι στα γυρίσματα για το reunion της σειράς, 29 χρονια μετά την πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ