Χρήστος Χωμενίδης: «Η σημερινή κατάσταση έχει το εξής χαρακτηριστικό: Είναι ένα μεγάλο κακό, αλλά δεν έχει διχασμό» - iefimerida.gr

Χρήστος Χωμενίδης: «Η σημερινή κατάσταση έχει το εξής χαρακτηριστικό: Είναι ένα μεγάλο κακό, αλλά δεν έχει διχασμό»

Χρήστος Χωμενίδης
Ο Χρήστος Χωμενίδης / Φωτογραφία από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρήστος Χωμενίδης έχει διπλή ιδιότητα. Αυτή του πατέρα και του συγγραφέα. Μένει σπίτι, παρέα με την κόρη του, αρθρογραφεί καιξεδιπλώνει τις σκέψεις του στον καιρό του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν πολύ ταξικές όψεις σ΄αυτή την ιστορία. Άλλο να ζουν πέντε άτομα σε πενήντα τετραγωνικά και άλλο σε διακόσια. Άλλο να μετράς πόσα λεφτά δίνεις την ημέρα για φαγητό και άλλο να παραγγέλνεις από ένα πανάκριβο εστιατόριο που τώρα κάνει ντελίβερι. Απλώς άμα αρρωστήσεις, είτε είσαι φτωχός είτε πλούσιος, είναι το ίδιο. Τα νοσοκομεία αναφοράς είναι τα εξής συγκεκριμένα και είναι για όλους»

«Παρατηρώ ότι τα αστυνομικού ενδιαφέροντος περιστατικά έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ μαζί με τα εμφράγματα. Δεν ξέρω γιατί. Υποθέτω ότι τελικά οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπο να συμβιώσουν»...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Χρήστου Χωμενίδη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Χωμενίδης Κορωνοϊός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ