Χρήστος Δημόπουλος: Ο παρουσιαστής που έκανε μόδα τις παιδικές εκπομπές -Τι του είπε ένα παιδί και σταμάτησε το γύρισμα - iefimerida.gr

Χρήστος Δημόπουλος: Ο παρουσιαστής που έκανε μόδα τις παιδικές εκπομπές -Τι του είπε ένα παιδί και σταμάτησε το γύρισμα

Δημόπουλος Ουράνιο τόξο
Φωτογραφία: Χρήστος Δημόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε με το «Ουράνιο Τόξο» στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 και επέστρεψε πέρυσι με άλλο τίτλο: Τα «1000 χρώματα του Χρήστου» αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς κερδίζοντας μια δημοφιλία στα social media με ατάκες και στιγμιότυπα που γίνονται viral.

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα παιδιά του “Ουράνιου Τόξου” του προηγούμενου αιώνα και στα παιδιά του 21ου. Οταν τους ρωτούσα τι θέλουν να γίνουν έλεγαν αστυνόμος, δικηγόρος, γιατρός, κτηνίατρος… Τώρα υπάρχουν παιδιά που λένε εγώ θα γίνω youtuber, influencer. Το μόνο σταθερό από το 1986 ως το 2020 είναι τα μακαρόνια με κιμά –δεν αλλάζει με τίποτα. Μπορεί να έχει προστεθεί η καρμπονάρα ή τα μακαρόνια με τρούφα, αλλά τα μακαρόνια με κιμά είναι αχτύπητα».

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω στα παιδιά που έρχονται είναι η μοναξιά –και δεν αναφέρομαι στην περίοδο του Covid, γενικά το λέω...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ παιδική εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ