5 σταρ του Χόλιγουντ που έπαιξαν σε ελληνικές σειρές, διαφημίσεις, ταινίες και σίγουρα δεν θυμάστε - iefimerida.gr

5 σταρ του Χόλιγουντ που έπαιξαν σε ελληνικές σειρές, διαφημίσεις, ταινίες και σίγουρα δεν θυμάστε

Ηθοποιοί του Χόλιγουντ που βρέθηκαν στην ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο
Ηθοποιοί του Χόλιγουντ που βρέθηκαν στην ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο

Η είδηση της συμμετοχής της Κέλι Λανγκ στις «8 Λέξεις» μας έφερε στο νου όλες εκείνες τις φορές που κάποιος λαμπερός αστέρας από την Αμερική ερχόταν στην Ελλάδα και έκανε ένα πέρασμα από την ελληνική τηλεόραση ή τον κινηματογράφο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας μια λαμπερή γκεστ που θα δούμε σύντομα στην νέα του σειρά «8 Λέξεις». Η Κέλι Λανγκ, η διάσημη Μπρουκ από τη σειρά «Τόλμη και Γοητεία» αναμένεται να μπει στη σειρά ως Αμερικανίδα δημοσιογράφος που καταφθάνει στο νησί των Φαιάκων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκαλίζοντας το παρελθόν παρατηρήσαμε λοιπόν πως οι διάσημοι ηθοποιοί που βρέθηκαν στη χώρα μας δεν ήταν και λίγοι. Από τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ όταν μεσουρανούσε ως «Ιππότης της ασφάλτου», στην εκθαμβωτική Μπρουκ Σιλντς και τον ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστή του Τιτανικού, Μπίλι Ζέιν, αυτοί είναι οι ηθοποιοί που είδαμε στην Ελλάδα.

Ο Μάικλ Νάιτ σε διαφήμιση στην ελληνική τηλεόραση

«Μάικ έχω ένα πρόβλημα» ακούγεται να λέει το υπεραυτοκίνητο, ο διάσημο Κιτ στον οδηγό του. Ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ καλεί τότε την ελληνική εταιρεία οδικής βοήθειας που καταφθάνει στο λεπτό με ελικόπτερο. Το διαφημιστικό σποτ έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση το 1986 και φυσικά προκάλεσε αίσθηση τόσο για την χολιγουντιανή παρουσία, όσο όμως και για την ευρηματικότητα της διαφήμισης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπρουκ Σιλντς σε ένα πέρασμα από τη τηλεόραση του MEGA και το «Χάι Ροκ»

Η πανέμορφη Μπρουκ Σιλντς ήταν ήδη ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ. Δώδεκα χρόνια μετά την «Γαλάζια Λίμνη» η Σιλντς θα έκανε ένα πέρασμα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Χάι Ροκ», με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Τάσο Χαλκιά.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς, μαζί με την Μπέτι Βαλάση συναντούν την Αμερικανίδα ηθοποιό, η οποία υποδύεται τον εαυτό της, με τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη να θέλει να πάρει δηλώσεις από την Μπρουκ Σιλντς. Παρότι σύντομο, μόλις λίγων λεπτών, το πέρασμα της Μπρουκ Σιλντς από τη σειρά μεταδόθηκε μετά μανίας από τα ελληνικά ΜΜΕ της εποχής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς και σε διαφήμιση στην ελληνική τηλεόραση

Πριν ακόμη περάσει στην τηλεοπτική λήθη και επανέλθει μέσα από τη σειρά για τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», η Τζένι Γκαρθ απολάμβανε την απόλυτη επιτυχία στην όγδοη σεζόν της πρωτότυπης σειράς των ‘90s. Ήταν το 1998, όταν μια ελληνική εταιρία κατάφερε να φέρει την τηλεοπτική Κέλι στην Ελλάδα προκειμένου να γίνει το πρόσωπο της διαφήμισης του αρώματός της. Έτσι, σύντομα στις οθόνες της ελληνικής τηλεόρασης έπαιζε ένα διαφημιστικό με την Τζένι Γκαρθ. Σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον, η Αμερικανίδα ηθοποιός κρατούσε στα χέρια το μπουκαλάκι του αρώματος 99 που διαφήμιζε.

Η Τζένι Γκαρθ βρέθηκε τότε καλεσμένη και στο σόου του MEGA, «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά. Στη σύντομη συνέντευξη με την παρουσιάστρια η Κέλι του Μπέβερλι Χιλς δήλωνει για την Ελλάδα: «Είναι μια υπέροχη χώρα, ήδη επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και την Πλάκα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπίλι Ζέιν δίνει λάμψη σε μια ελληνική ταινία

Όσο πιθανό έμοιαζε στην Ελλάδα του 2009 να κυκλοφορήσει μια ελληνική ταινία με ζόμπι, άλλο τόσο θα έμοιαζε πιθανό σε αυτή να πρωταγωνιστεί ένας Αμερικανός σταρ του βεληνεκούς του Μπίλι Ζέιν. Ναι, ίσως μετά τον «Τιτανικό», ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός να μην διέγραψε την πιο λαμπερή πορεία, ωστόσο είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του αμερικανικού κινηματογράφου.

Ο Μπίλι Ζέιν λοιπόν ανακοινώθηκε ανάμεσα σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο καστ Ελλήνων ηθοποιών - Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστόλης Τότσικας, Ιωάννα Παππά - στην σατιρική σπλατεριά «Το Κακό στην εποχή των ηρώων». Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που βγήκε στα σινεμά το 2009.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέι Κέι Σίμονς στην ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος»

Η πιο πρόσφατη κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», το 2015, εκτός από την τελευταία συμμετοχή του Μηνά Χατζησάββα, περιελάμβανε και την εμφάνιση του Αμερικανού Τζέι Κέι Ζίμονς. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα συναντούσε τη Μαρία Καβογιάννη δίνοντας και πάλι νόημα στη ζωή του χαρακτήρα που υποδυόταν η αγαπημένη ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζέι Κέι Σίμονς τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα και το Όσκαρ β' Ανδρικού ρόλου το 2015 για την ταινία Whiplash.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ