H σύντομη ζωή της Σάρον Τέιτ -Τα παιδικά καλλιστεία, ο βιασμός στην εφηβεία και ο γάμος με τον άπιστο Πολάνσκι - iefimerida.gr

H σύντομη ζωή της Σάρον Τέιτ -Τα παιδικά καλλιστεία, ο βιασμός στην εφηβεία και ο γάμος με τον άπιστο Πολάνσκι

H Σάρον Τέιτ
Η όχι και τόσο αστραφτερή ζωή της Σάρον Τέιτ / Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σφαγή επτά ανθρώπων -μαζί και της 26χρονης Σάρον Τέιτ και του αγέννητου μωρού της- από τη «Φαμίλια» του Τσάρλς Μάνσον, τον Αύγουστο του 1969 είναι μάλλον ο πιο σκοτεινός εφιάλτης του Χόλιγουντ.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο συμπεριέλαβε την Σάρον Τέιτ στην πρόσφατη ταινία του, το «Once upon a time in Hollywood», ενώ επέλεξε την Μάργκο Ρόμπι για να την υποδυθεί.

Η νεαρή Σάρον ήταν τότε στην καλύτερη στιγμή της: μια γυναίκα όμορφη, πετυχημένη, ερωτευμένη με τον άντρα των ονείρων της, ευτυχισμένη γιατί περίμενε το πρώτο τους παιδί. Αστραφτερή, σαν χρυσή υπόσχεση ευτυχίας. Αλλά βέβαια τα πράγματα, ίσως και να μην ήταν ακριβώς έτσι…

Mόλις 6 μηνών, πριν καν πει την πρώτη της λέξη στέφθηκε Μiss Tiny Tot of Dallas. Στα 17 της, σύμφωνα με την βιογραφία του Εντ Σάντερς «Sharon Tate: Α Life», η Τέιτ είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν στρατιώτη, στην Ιταλία.

«Με τον Ρόμαν έχουμε μια καλή συμφωνία: εκείνος μου λέει ψέματα κι εγώ παριστάνω ότι τον πιστεύω» ανέφερε κάποτε.

Διαβάστε για την σύντομη ζωή της Σάρον Τέιτ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρον Τέιτ Ρόμαν Πολάνσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ