Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για τον 6χρονο γιο του, την σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου και το θέατρο - iefimerida.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για τον 6χρονο γιο του, την σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου και το θέατρο

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος φωτογραφίζεται για το Bovary.gr
Oι συνεργασίες, η τηλεόραση, το θέατρο, η ζωή του / Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα -θέατρο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, εστιατόρια, μπαρ. Eιλικρινής και άμεσος, δεν σκέφτηκε ποτέ να κρύψει κάτι ή να κρυφτεί. Μένει στο Παγκράτι και είναι πατέρας του 6χρονου Γιώργου.

«Ο ηθοποιός ήταν μέσα μου από μικρό παιδί. Φυσικά και με είχε επηρεάσει η θεία μου. Η Κατερίνα (σ.σ. η Κατερίνα Γιουλάκη είναι αδελφή της μητέρας του) ήταν ένα πολύ μεγάλο icon στα παιδικά μου χρόνια. Και παρασκηνιακά. Με έπαιρνε μαζί της τα μεσημέρια στο Κολωνάκι όπου μαζεύονταν οι ηθοποιοί –έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους. Στα μάτια μου όλο αυτό με έκανε να θέλω να γίνω μέλος αυτής της ομάδας, της παρέας που ήταν οι ηθοποιοί».

«Τα πρώτα χρόνια, πριν παντρευτεί η θεία μου, μέναμε στο ίδιο σπίτι και την έβλεπα να ντύνεται και να ετοιμάζεται για το θέατρο. Την ξυπνούσα το απόγευμα πριν την παράσταση και της έλεγα «νες κεκέ ή τούρκικο;». Αυτή ήταν η ατάκα μας. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος η Κατερίνα. Στην τηλεόραση ξεκίνησα το 1997 και ουσιαστικά δούλεψα 27 συναπτά, χωρίς καμία παύση. Εχω πάντα την διάθεση να δω την ευκαιρία, να την προσέξω, να την πάρω».

«Η Μαρία (σ.σ. Μαρία Μπακοδήμου) μπήκε στην ζωή μου αμέσως μετά που γύρισα από το Παρίσι. Ηταν αυτονόητο να πορευτούμε μαζί, ο ένας να ακολουθεί τον άλλον».

«Με τον γιο μου, τον Γιώργο, έχουμε μια σχέση πολύ αγαπημένη, πολύ χαρούμενη. Δεν είμαι αυστηρός αλλά υπάρχουν όρια. Δεν είμαι της νοοτροπίας ότι το παιδί μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όποτε το θέλει, αλλά με τον τρόπο που πρέπει. Ο γιος μου έχει κοντά του και την μητέρα μου, την γιαγιά του. Μεγαλώνει φυσικά και φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν όλοι οι άνθρωποι». Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου, με την εξομολόγησή του, στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ