Iντριγκες, λάμψη και σκάνδαλα με φόντο τη γαλλική ριβιέρα -Οι πιο δυνατές στιγμές στην ιστορία του Φεστιβάλ Καννών - iefimerida.gr

Iντριγκες, λάμψη και σκάνδαλα με φόντο τη γαλλική ριβιέρα -Οι πιο δυνατές στιγμές στην ιστορία του Φεστιβάλ Καννών

Φεστιβάλ Κάννες
Τα αξέχαστα highlights /Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές τις μέρες η καρδιά του σινεμά (και όχι μόνο) θα χτυπούσε στην Κυανή Ακτή και συγκεκριμένα στον εμβληματικό θεσμό του Φεστιβάλ Καννών.

Φέτος, ο λαμπερός θεσμός αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας ,πράγμα που συμβαίνει για δεύτερη φορά στα χρονικά -η πρώτη ήταν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ το 1968 διακόπηκε λόγω των επεισοδίων στο Παρίσι.

Οι Κάννες, όμως, ποτέ δεν ήταν μόνο οι ταινίες τους -που προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού- αλλά και όλα όσα εξελίσσονται πάνω και γύρω από το κόκκινο χαλί. Τάσεις της μόδας, ακτιβιστικές διαμαρτυρίες, πολιτικές τοποθετήσεις, έρωτες, σκάνδαλα και ίντριγκες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του θεσμού και αυτές είναι οι πιο δυνατές στιγμές στην ιστορία του.

Δείτε τις δυνατές στιγμές στην ιστορία του Φεστιβάλ Καννών στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φεστιβάλ Καννών σκάνδαλα σινεμά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ